2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید اینجوری ازدواج کردنو قبول میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 97 پست

اگر مورد خوبیه بررسی کن 

از ازدواج با عشق چیزی درنمیاد 

معمولا پسرایی که هیچی ندارن چاره ای جز ابراز عشق ندارن وگرنه با خواستگاری سمتی کسی راهشون نمیده وقتی اس و پاس هستن

عشق وجود نداره 

با عقل ازدواج کن محبت نرمال خودش بوجود میاد

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتی بد نیست ولی باید یک سری حریم ها رعایت بشهمثلا همین عکس فرستادنمثلا تنها اومدن مادر پسرای ...

بنظر من اتفاقا عکس بهتره 

پسره میاد خونه دختر رو نمیپسنده و اینجا شکست بدی واسه دختر هست .بخصوص پیش زندداشش و کسایی که در جریان باشن یه طوریه 

اما عکس رو اگه دید نپسندید دیگه پاشو نمی‌ذاره خونه خانم و این مشکلات پیش نمیاد 

ازدواج با معرفی اصلا بد نیست 

شاید اتفاقا کیس مد نظر ادم همون شخص باشه 

به شرطی که معرف موردای سمی معرفی نکنه 

ولی اینکه گفته بفرست اگه پسندید اونم میفرسته خیلی زشته 

حق دیدار اولیه برای دو طرف (دختر و پسر) یکسانه 

اصلا گیرم مادره نپسنده مهم خود پسر و دخترن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بیشتر ببینید
اره بگو معرفی کنه ، الکی برای خودت جبهه نگیر بعدا پشیمون میشی

اخه من دوست دارم طرف خودش خوشش بیاد ن اینکه مادرشو بفرسته دنبال زن بگرده براش

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بیشتر ببینید
دقیقااا حالا این جمله رو دقیق نگفته ی همچین چیزی ک عکسمو نشون مادر پسره بدم حس میکنم خیلی چندشو حال ...

اول آشنایی این حرفو زده ممکنه بعده ها هم چیزای دیگه ای بگه.. خصوصا اینکه از ازدواج سنتی بدت میاد، به نظرم رد کن

این گارد شما نسبت به ازدواج سنتی منطقی نیست

زیاد دل چرکین نباش

شرایط رو بسنج به خودت فک کن ببین خوشت میاد یا نه

از قید و بند نظر دیگران خودتو خلاص کن

ان شاالله خوشبخت بشی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

عکس نفرست 

بگید تشریف بیارید ببینیم پسند میکنیم یا خیر 

نه جبهه بگیر چون شاید واقعا به دلت نشست 

خودت رو هم دست پایین نگیر 

ان شاالله هر چی به صلاحت باشه پیش بیاد 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ازدواج با معرفی اصلا بد نیست شاید اتفاقا کیس مد نظر ادم همون شخص باشه به شرطی که معرف موردای سمی معر ...

خب دیگه این جمله واقعا چندش نیس؟

اصلا گیریم معرفی بد نباشه من چرا باید عکسمو ب مادر پسر بدم ک پسند کنه؟مشکلم با همین چیزاس

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بیشتر ببینید
اول آشنایی این حرفو زده ممکنه بعده ها هم چیزای دیگه ای بگه.. خصوصا اینکه از ازدواج سنتی بدت میاد، به ...

افرین 

قشنگ معلومه همه تصیمیماته پسره دست مادرش هست

بیشتر ببینید
ما هنوز ک هنوزه ازدواج سنتی میکنیمنمیدونم چرا باهاش مخالفین شماهاخیلیم خوبه بنظرم سنتی

ببخشید اطلاع نداده بوید علی حضرت چی می پسندید ما هم همونو بپسندیم

میخوای شماره و عکس بده از خودت اگر مجردی یا فک و فامیلت  استارتر برای زنه بفرسته ایشالا پسند میشید

این حجم از تنفر با پول برطرف میشه؟فکر نمیکنما

یعنی چی نفهمیدم

بیشتر ببینید

الکی جو نگیرتت سر این حرف که اشنایی باید به صورت مستقیم باشه

زندگی همه قرار نیست بر پایه عقاید متغیر بر مبنای زمان بچرخه،

شاید همونی که میخوای باشه

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست