2777
2789

من یه روز گفتم دوست ندارم دختر فالوو داشته باشی اینم گفت  تو بدبینی فالوو و لایک چیه دیگه مهم نیست من دلخور شدم از دلم در نیاورد  

تا اینکه فرداش دقیقا با مادرش و داییش اومدن تهران بیمارستان که داییش عمل کنه زنگ زد گفت ناهار اماده کن با مامانم میایم خونت(من مستقلم)

گفتم ما هنوز خاستگاری نداشتیم خانوادم متوجه شن ناراحت میشن 

این بهش برخورد گفتم با مامانم ۴تایی باشیم که همو هم ببینیم 

گفت فعلا کار دارم بهت زنگ میزنم شبش زنگ زد گفت من از راه دور اومدم نیومدی بیمارستان حتی منو ببینی مامانم گفته این بود دوست داشتنش؟!نو مهمون نوازم  نیستی ما واقعا به در هم نمیخوریم نه اخلاقمون نه هیچی من دیگه نمیخوام این رابطه رو تموم شه من ادم وابسته ایم نیستم بخوام بگذرم بابت این موضوع یکسالم چیزی نیست طرف بعد ۱۰سال جدا میشه من دیگه نمیخوامت و قطع کرد

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

حداقل میگفتی غذا درست میکنم بیارم بیمارستان ،ی جایی با هم بخوریم ،ننیدونم ببین محبت کلام نیست نشون دادن میخواد .این پسر شاید توقع بیجا داشت اما شما ای کاش از در محبت وارد می‌شدی کاری میکردی 

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حداقل میگفتی غذا درست میکنم بیارم بیمارستان ،ی جایی با هم بخوریم ،ننیدونم ببین محبت کلام نیست نشون د ...

خب من بهم گفت قبول کردم کوتاهی کردم عذر خواهی کردم هرچی گفتم ادرس بده بیام گفت نمیخواد افتادم گریه گفت نمیخوام 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

پسری که از الان بخاد بدون در نظر گرفتن شرایطت باهات کات کنه همون بهتر که کات باشه 

ببخشید مگه هتلی که نهار آماده کن داریم میاییم!

یا وظیفه داری آماده به خدمتش باشی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بیشتر ببینید
کار خوبی کردی،خودش برمیگرده اگه دوست داشته باشه

اگه دوسم داشت این همه گریه کردم عذر خواهی کردم جواب نداد تموم شد انگار 

پسری که از الان بخاد بدون در نظر گرفتن شرایطت باهات کات کنه همون بهتر که کات باشه ببخشید مگه هتلی که ...

من خودم کوتاهی خودمو قبول کردم فرداشم خواستم برم بیمارستان ادرس نداد 

گریه کردم عذر خواهی کردم نبخشید گفت نیاز به عذر خواهی نیست خدا دوسم داشت تورو بهم نشون داد شناخت برام اومد قبل رشمی شدنمون 

میتونستی غذا بیاری بیای سر برنی

اگه دوسم داشت این همه گریه کردم عذر خواهی کردم جواب نداد تموم شد انگار

اشتباهت این بود گریه و اصرار به بازگشت کردی ! 

مردا تو اینجور مواقع عقلشونو از توجه زیاد بهشون از دست میدن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بیشتر ببینید
چه نسبتی بات داره؟دوست ؟نامزد ؟عفد؟

دوست مادر من و خانواده اون در جریانن قرار بود وسطای اردیبهشت تازه بیان خاستگاری

خب من بهم گفت قبول کردم کوتاهی کردم عذر خواهی کردم هرچی گفتم ادرس بده بیام گفت نمیخواد افتادم گریه گ ...

لجبازی می‌کنه ،یکم هم پیش مادرش حس ضایع شدن داشت ،اروم باش ،فعلا یکم کوتاه بیایید هر دو ،ببین چی میشه ،هی عذرخواهی نکن ،جبران کن با محبت ،گریه نکن ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
من خودم کوتاهی خودمو قبول کردم فرداشم خواستم برم بیمارستان ادرس نداد گریه کردم عذر خواهی کردم نبخشید ...

بنظرم کارت اشتباه نبود آدم یا میتونه بپذیره یا نپذیره

ایشون قبل از خواستگاری و مراسم رسمی چه انتظار عجیبی دارن! 

بیشتر ببینید
اشتباهت این بود گریه و اصرار به بازگشت کردی ! مردا تو اینجور مواقع عقلشونو از توجه زیاد بهشون از دست ...

همش میگم کاش رفته بودم بیمارستان اینجوری نمیشد حداقل عذا میبردم اما به خدا عقلم ن سید حتی 

الان چیکار کنم دیگه بهش رنگ نزنم ؟پیام ندم دیگه؟

لجبازی می‌کنه ،یکم هم پیش مادرش حس ضایع شدن داشت ،اروم باش ،فعلا یکم کوتاه بیایید هر دو ،ببین چی میش ...

خب دیگه نمیخواد زنگ زدم جوابمو نمیده دیگه 

الان چیکار کنم ؟دیگه زنگ نزنم؟

محبت رمانی میشه کرد طرفت جواب پیام بده زنگتو‌بده الانم رفته شهرشون 

دیروزم گفتم بیام بیمارستان نذاشت