2777
2789
عنوان

یه بنده خدایی منو بغل میکنه خیلی بوی بد عرق میده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همینطورم. حالا دوش که میگیرم هر روز کافی نیست روزی دو سه بار میرم حموم با شلنگ از گردن به پایین آ ...

شاید بخاطر غذاهاییه که میخوری

ادویه و غذاهای تند و سیر و خیلی چیزای دیگه باعث میشن عرق بد بو شه

مَن هَمانَم کِه تویی اَز هَمِه عالم جانَش ❤️🔒

منمهر روز؟صبح میزنم ظهر بو گرفتممیخوام زینک اکساید بزنم دیگه. همه گفتن غده در میاری ولی به درک.

من روزی یه بار میرم بیشتر وقتشو ندارم واقعا

مام استفاده کردی؟ من اوایل روم تاثیر داشت بو نمیگرفتم ولی الان چن وقتیه تاثیر نداره اصلا

چقدر بده واقعا کرم زینکم استفاده کردی

اتفاقا میخوام فردا بخرم.. همه میگن نخر باعث غده میشه ولی آخرین راهه؛ میذارم واسه روز هایی که طولانی برم بیرون فقط بزنم.

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه سری ها که بو میدن واقعا بهداشت رو رعایت نمی کنن

ولی بعضی ها هر کاریم کنن بو میدن

یعنی من اگه نمیدیدم باور نمیکردم؛ دوستم گاهی ۳بار در روز میرفت حموم ولی یکی دو ساعت بعد چنان بویی میداد بدنش که کل اتاق بو میگرفت

خودشم خیلی اذیت بود

ولی پارسال رفت بوتاکس زیر بغل دیگه مشکلش کامل حل شده

اگه بگم مال من میگیره چی😐💔دکترم رفتم. تنها راهش اینکه هر بار خواستم برم بیرون حتما برم حموم حسابی. ...

واقعا؟آخه چرا اینطور میشید چقدرسخت واقعامن خودمم زیادعرق میکنم امااینکه هروقت بخوام برم بیرون دوش بگیرم نه ☹️

بهش بگو بعد از اینکه از حموم دراومد زیر بغلاش اول یه بادی اسپلش خنک اسپری کنه بعد از روش به اندازه ی ...

عزیزم میگن باعث عده میشه شما چن وقته استفاده میکنی؟علائمی نداری؟

بعد اینکه بدون بادی اسپلش بزنم چی میشه؟ینی فایده اون چیه زیر کرم.؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

وای بد نیس ؟😁

نمیدونم 😂😂😂

ولی بهترین راه اینه خودت سرکلاس براشون توضیح بدی ک هواداره گرم میشه حتما دوش مرتب بگیرین لباساروتندتندبشورن و ازمام و بادی وعطرحتما استفاده کنن

اتفاقا میخوام فردا بخرم.. همه میگن نخر باعث غده میشه ولی آخرین راهه؛ میذارم واسه روز هایی که طولانی ...

اره عزیزم زمانی که میری بیرون بزن بعد استحمام 

الان که هوا گرم ترم میشه خودتم اذیت میشی

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
شاید بخاطر غذاهاییه که میخوریادویه و غذاهای تند و سیر و خیلی چیزای دیگه باعث میشن عرق بد بو شه

دیگه درین حد؟

پس چرا بقیه اعضای خانواده نمیشن؟

آخه آدمیزاد  مگه میشه خوردن ادویه و سیر و عذای تندشو کناز بذاره که بو نده؟