2777
2789

خیلی کم عقلید،،،، 

عمر خیلی کوتاه تر از ایناس،،،،، و وقتی پیر شدید میفهمید

دیدم بعضی ها غصه مال و اموال میخورن،، 

غصه قیافه بقیه رو میخورن 

غصه و حسرت بقیه رو میخورن 

غصه و حسرت رشته میخورن،،، 

واقعا تعجب میکنم 

اگه دستت جلو کسی دراز نیست خوشبخت ترینی 

اگه تن خودت و بچه هات سالمه خوشبخت ترینی

از همه مهم تر اگه شوهر خوبی داری بدون ده هیچ از بقیه جلویی همین الان خداروشکر کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم واسه خودش یه پا یزیده 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

هرکسی به اندازه خودش و شرایطش مشکل داره

چون مشکلات شما متفاوته دلیل نمیشه بقیه کم عقل باشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

دقیقا  همینه ک گفتی 

اینجا آدم دیدم واسه پول یا  دماغ لک و خیلی چیزای حرص میخوره و غصه واقعا من نمیتونم درکش کنم 

قانون منم همینه فقط آدم سالم باشه و از دیدن دنیا و زندگی لذت ببره حتی با کمترین امکانات 

مگه چقدر قراره عمر کنیم ک ....

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

زندگی همیشه بر وفق مراد نیس ..من زندگیم خوبه  مثلا خواهر  برادر پدرر مادر همسایه ام ک حتی برا ا دارو و درمانشان ب مشکل خوردن برد اجاره خونه  ..اونا رو میبینم غصه میگیرم ..اوضاع خوب نیس ما هم از بقیه جدا نیستیم ..خوشحالی ما فقط ب خودمون ربط پیدا نمیکنه ..آدم این همت گرفتاری میبینه ..و خدای نکرده هر کدوم ممکنه در انتظارمان باشه...خدا رحم گنه

خب منم مشکلم همینه و احساس میکنم زندگی رو باختم،،، اصلا ارامش ندارم نه راه پس دارم نه پیش

فک نکن تنهایی منم تو تاریکی دارم زار میزنم الان ما مجبوریم تحمل کنیم 

تنها دلگرمیم اینه ته همه ادما مردنه 

دوس دارم بمیره برم سر قبرش بزنم رو سنگ بگم مردی نیسی ببینی با پولات چ حالی میکنم اگرم من زودترمردم که خیلی بهتر

من همه چی دارم ولی غضه خانوادم پیرم کرده

ده ساله زندگی برام مثل زهر شده

همش بغض دارم

همش عصبیم

همش گریه

خانوادم مشکل مالی و... ندارن فقط خدا میتونه مشکلشونو حل کنه

خدایا

یا رب

چرا گره رو باز نمیکنی

خدایا تو رو خدا