2777
2789
عنوان

غذای مضخرف دانشگاهو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
به دانشجو های مملکت اشغال میدن خدا لعنتشون کنه

بخدا کاش بیای ببینی تازه دو قورتو نیمشونم باقیه که میگن بقیه دانشگاها همین آشغالو کافورم ندارن😊😊😊یعنی ما باید ازشون تشکرم بکنیم!!!!!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میتونی چای بخور بشوره ببره

اتفاقا یه چای گرفتم از بوفه خوردم تاثیری نداشت🥲

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

عادت میکنی

چقد بدبخت شدیم که باید به این شرایط آشغال عادت بکنیم

دستشون درد نکنه واقعا!!!

چایشونم الکی شده حتما نپتون بوده

بقرآن یه چای کیسه ای خریدم همش رنگگگگ اصن طعم چای نمیداددد

همه خوراکیا دانشگاه همینطور بازیافتی و آشغالن

بقرآن یه چای کیسه ای خریدم همش رنگگگگ اصن طعم چای نمیدادددهمه خوراکیا دانشگاه همینطور بازیافتی و آشغ ...

خواهر منم دانشجوعه از خونه نون پنیر میبره ولی غذای دانشگاهو نمیخوره مثل شما معدش حساسه دیگه از دانشجو واجب تر نداریم که حداقل ب اونا غذای درست حسابی بدن

خواهر منم دانشجوعه از خونه نون پنیر میبره ولی غذای دانشگاهو نمیخوره مثل شما معدش حساسه دیگه از دانشج ...

دانشجو رو اصن آدم حساب نمیکنن

منم باید از این به بعد همینکارو کنم🫠💔

کلا شرایط غذای بیرون با خونه فرق داره خوبمنم ترم اول خوردم همش دکتر و...از ترم ۳ دیگه افتادم رو غلتک ...

‌وایییی یعنی سه ترم باید بدبختی بکشمممم😭😂

نخور برو بوفه ساندویج سفارش بده غذای یونی آشغاله

واقعا آشغال داریم تا آشغال

این دیگه سوپر آشغال بود امروز خوردیم

والا بخدابه اندازه کافی اعصابمون خورد هست حالا میان حرف از تاسف میزنن برامونتاسف باید واسه کسای دیگه ...

دقیقا. گند زدن ب اعصابمون . بحث سلامتیمون در میونه 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت