2777
2789
عنوان

غذای مضخرف دانشگاهو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
دقیقا. گند زدن ب اعصابمون . بحث سلامتیمون در میونه

والا بخدااا

هیشکی ارزش قائل نیس اصلا برای دانشجو

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

دقیقا. گند زدن ب اعصابمون . بحث سلامتیمون در میونه

حالا من خوابگاه نمیمونم

وضعیت بهداشت خوابگاها که دیگ افتضاااااح

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

‌وایییی یعنی سه ترم باید بدبختی بکشمممم😭😂

کوبیده دانشگاهو مینداختیم جلو گربه نمیخورد😂

غذاهام لوبیاپلو استانبولی عدس پلو ماکارونی جوجه و کوبیده بود

ترمی ۱بار ماهی

طی ۴سال یبار کوفته

یبار یه کتلت عجیب و غریب دادن😂

یادش بخیر

من ورودی ۸۹ بودم

کوبیده دانشگاهو مینداختیم جلو گربه نمیخورد😂غذاهام لوبیاپلو استانبولی عدس پلو ماکارونی جوجه و کوبیده ...

ما هم امروز کوبیده بودد اولین بار بود میخورم یعنی سوپر آشغاااال انقد حالم بده که دلم میخواد گریه کنمممم😭😂

وا براخودت متاسف باش😐 من خب تاالان با ابن املا(مضخرف) دیده بودم این کلمه و بااون املا ک گفتی ندیده ...

خب خدا را شکر ک تحقیق کردی و متوجه شدی

اگر من نمیگفتم شما هنوز فک میکردی باید با این ض نوشته بشه

فارسی را پاس بداریم

ما هم امروز کوبیده بودد اولین بار بود میخورم یعنی سوپر آشغاااال انقد حالم بده که دلم میخواد گریه کنم ...

حالا من چنتا بیرون بر دیدم جوجه و کوبیده با برنج زیر ۱۰۰ تومن

هی به همسرم میگم یبار میگیرم امتحان میکنم میشینه کلی توضبح میده که ات و اشغالن و... بهش میگم من تو دانشگاه بدتر از اینم خوردم زنده موندم😂

من دانشگاه دولتی بودم

همسرم دانشگاه ازاد بوده و میگه غذاها بهتر بودن

حالا من چنتا بیرون بر دیدم جوجه و کوبیده با برنج زیر ۱۰۰ تومنهی به همسرم میگم یبار میگیرم امتحان میک ...

بازم خوشبحال آزادیا

دولتی که غذاها و همچیشون افتضاحه

واقعا راس میگه اون غذاهای ارزون همه آت و آشغالن