2777
2789
عنوان

غذای مضخرف دانشگاهو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
دانشجوی مملکت مزخرف با این ز است نه با این ض

درست نوشته

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
بغضی غذاهاش بدنیست ولی بعضیا داغووونه.نمیدونم چطور درست میکنن غذاهارو تاابن حد افتضاح میشه. دلم میخا ...

واااای خودشون که نمیخورن بیشعورا

فقط به خورد ما بدبختا میدن

بقیه میگن تاثیر کافوره

اصن حالم افتضاحههه

به زور خودمو نگه داشتم 

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیرنبینن خب نریزن انگار چون دخترپسز قاطی هستیم دیگه قرارع دانشگاه خراب خونه کنیم اگر کافور ندن

همیشه بوده وقتی هم سرد بشه یک بوی گندی میده 

تازه پیام نور هم میریزن اونجا که مثل دبیرستانه

دانشجوی مملکت مزخرف با این ز است نه با این ض

انقد که بهمون امکانات میدن که ما بتونیم درس بخونیم کم مونذه با این آشغالاشون بمیریم😒😒😒

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یعنی چی کافور؟ واقعااا؟ کی گفته کافور میریزن؟؟؟؟؟ شوخییییی میکنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یعنی چی کافور؟ واقعااا؟ کی گفته کافور میریزن؟؟؟؟؟ شوخییییی میکنید

والا همه میگن

همیشه بوده وقتی هم سرد بشه یک بوی گندی میده تازه پیام نور هم میریزن اونجا که مثل دبیرستانه

وای بخدا شعور ندارن اصلاااا

یعنی چی اینکاراشون

واقعا بوی گند میداد

واااای خودشون که نمیخورن بیشعورافقط به خورد ما بدبختا میدنبقیه میگن تاثیر کافورهاصن حالم افتضاحهههبه ...

خاک تو سرشون حیف بودجه دولت برای اینا

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
بازم کافور میریزنکه شماها چشم طمع به هم جنستونم نداشته باشید🤣🤣🤣

ما در حال مرگیم چشم طمع به کسی نداریم والا😭😂

متاسفم براتون

وا براخودت متاسف باش😐 من خب تاالان با ابن املا(مضخرف) دیده بودم این کلمه و بااون املا ک گفتی ندیده بودم. عادیع فک کنم درست نوشته. و الان تو گوگل تحقیق کردم متوجه شدم من اشتباه میکردم. 

بعدم وسط  یه صحبت دیگه کسی نمیپره غلط املایی بگیرع 

وا براخودت متاسف باش😐 من خب تاالان با ابن املا(مضخرف) دیده بودم این کلمه و بااون املا ک گفتی ندیده ...

فقط بلدن بحثو به حاشیه ببرن

دو روز دیگه بچهای خودشونم باید تو همین دانشگاها درس بخونن🙄

یجوری میگه دانشجوی مملکت....!!!!

حیف که دهنم بسته اس اینجا نمیشه حرف زد😒😒

فقط بلدن بحثو به حاشیه ببرندو روز دیگه بچهای خودشونم باید تو همین دانشگاها درس بخونن🙄یجوری میگه دان ...

افرین دقیقا. موندم ب کجا میخوان برسن 

افرین دقیقا. موندم ب کجا میخوان برسن

والا بخدا

به اندازه کافی اعصابمون خورد هست 

حالا میان حرف از تاسف میزنن برامون

تاسف باید واسه کسای دیگه ای بخورن..!