2777
2789
وای چقدر من با این تاپیک خندیدم گلی من مادر یک پسر بچه هفت ساله باهوش و زیبا هستم به لطف خدا بچه که ...

خدا خیرت بده گفتی

خیالم راحت شد

میگن رفتار تکراری

پسر من دستشم تکون میده.  یا یه چیزیو میگیره هی تکون میده 

ولی ارتباطش خوبه

من که از بس اطرافیان گفتن برو این بچه عادی نیست رفتم ولی بعذ که از دکتر اومدم تا دو روز گریه کردم تا ...

دکتر چییی گفت؟؟

و شما بیخیاال شدی؟

من شوهرم همش میگه این بچه سالمه از این دکتر به اون دکتر نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای توروخدا ول کنین این چیزارو چیه جدیدا مد شده بچه تا میچرخه میگن اتیسمه یا بچه نگاه لباسشویی میکنه ...

یادمه پسرخالم کوچولو بود عین توله سگا که دور خودشون میچرخن دم خودشونو دنبال میکنن؛ دقیقا همینکارو میکرد الانم سالم سالمه هیچ مشکلی نداره خداروشکر 

یا خیره شدن به لباسشویی که فک کنم برای بیشتر بچه ها جالب باشه، دختر منم گاهی میشست نگاه میکرد 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
عزیزم فقد چرخ نیس کلن علاقه به شکل دایره یا چرخیدن مثلن چرخش لباسشویی یا نگا کردن به چرخیدن اشیا اطر ...

عدم توجه تمرکز ک اوتیسم نیست..پسر بزرگ من همش با بشقاب دایره بازی میکرد..اصلا هم آتیسم نیست..عالی در یادگیری 

خدا خیرت بده گفتیخیالم راحت شدمیگن رفتار تکراریپسر من دستشم تکون میده. یا یه چیزیو میگیره هی تکون م ...

پسر منم اینقدر چرخ های ماشینشو تکون می‌داد که نگم برات همه ی ماشین هاشو اوراق کرد مهم اینه ارتباط میگیره بی خیال من تمام اطرافیان میگفتم بهم بچت واقعا بیش‌فعاله عادی نیست و ... خدا رو شکر میکنم اون روزها تموم شد و بهترین تصمیم را برا پسرم گرفتم

پسر منم اینقدر چرخ های ماشینشو تکون می‌داد که نگم برات همه ی ماشین هاشو اوراق کرد مهم اینه ارتباط می ...

دختر منم خیلی شیطون بود میگفتن بیش فعاله انقد بدم میومد😐حتی خواهرمم میگفت  

اصلنم بیش فعال نبود، فقط نسبت به بچه های دیگه شیطون تر بود

دهن بعضیارو کاش میشد گل بگیری 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
دختر منم خیلی شیطون بود میگفتن بیش فعاله انقد بدم میومد😐حتی خواهرمم میگفت اصلنم بیش فعال نبود، فقط ...

من ک کسی چیزی بگه دیگه از استرس میمیرم

چون زود ب دنیا اومده تاخیر داره

هر وقت دیر ی کاریو میکنه سکته میکنم

دکتر چییی گفت؟؟و شما بیخیاال شدی؟من شوهرم همش میگه این بچه سالمه از این دکتر به اون دکتر نکن

پیش روانپزشک بردمش گفت چند تا از شیطنت هاش را بگو گفتم مثلا میره رو سقف وانت آقاجونش و از شیشه سر میخوره میاد پایین سرسره را برعکس سوار میشه و ... گفت بیش فعاله قرص نوشت اومدم خونه خیلی گریه کردم من اذیت میشدم چون واقعا انرژی پسرم فوق العاده بود. ولی دلم نمیخواست قرص بدم برا راحتی خودم گفتم باید مطمئن شم اینقدر مقاله خوندم و خوندم وبعد فهمیدم نه پسرم بیش فعال نیست و بعد ارتباطم را با بقیه کم کردم و تمام تمرکزم را گذاشتم رو پسرم سریع غذام را می‌پختم و تمیزکاری میکردم و بعذ تا شب باهاش بازی میکردم در واقع من شش سال حتی فضای مجازی حتی تلویزیون هم تماشا نمیکردم  

من ک کسی چیزی بگه دیگه از استرس میمیرمچون زود ب دنیا اومده تاخیر دارههر وقت دیر ی کاریو میکنه سکته م ...

بهت حق میدم چون مادری اما دکتر ببر هر چی گفت فقط حرف دکترو گوش کن

دختر من دیر حرف زد اطرافیان کچلم کرده بودن، اما خودم چون مدام میبردمش دکتر و میگفت که جای نگرانی نیست خیالم تقریبا راحت بود

بیشتر ببینید
عدم توجه تمرکز ک اوتیسم نیست..پسر بزرگ من همش با بشقاب دایره بازی میکرد..اصلا هم آتیسم نیست..عالی در ...

گفتم یکی از علائم چرا عزیزم عدم توجه و تمرکز و یا تمرکز وسواسی روی یه موضوع خاص اتفاقن جزو علائم بولد اوتیسم هس 

گفتم یکی از علائم چرا عزیزم عدم توجه و تمرکز و یا تمرکز وسواسی روی یه موضوع خاص اتفاقن جزو علائم بول ...

نه من  پسرمو بردم گفتار درمان گفت آتیسم مسیله ای هست ک چند دکتر باید ب اتفاق اکی بدن بگن بچه آتیسم داره..من شوهر و پسر بزرگم هم همینطورین ب ی چی گیر بدن توجهشون از من و حرفام دور میشه دیگه پسر دوم ک دوساله و شیطون چ انتظاری دارم ازش

نه من پسرمو بردم گفتار درمان گفت آتیسم مسیله ای هست ک چند دکتر باید ب اتفاق اکی بدن بگن بچه آتیسم د ...

اره عزیزم اینکه چن تا دکتر اکی بدن و نوار مغز بگیرن وکاردرمان تایید کنن کاملا درسته ولیی ولی ولی کاش خانواده ها انقد مقاومت نکنن برا قبول کردنش واقعا خیلی شایع شده بین بچه ها اگه در سنین کم تشخیص داده بشه قابل درمانه تا یه حدودی البته که دور از جون کوچولوهاتون😍🦋

اره عزیزم اینکه چن تا دکتر اکی بدن و نوار مغز بگیرن وکاردرمان تایید کنن کاملا درسته ولیی ولی ولی کاش ...

بله حرف شما کاملا متین...من بردم دوتا گفتار درمان ک خیالم راحت بشه..خداروشکر گفت فقر کلامی داره..من حرف میزدم ولی الان بیشترش کردم کم کم داره راه میوفته خداروشکر..دعا کن برام