2777
2789

حدود یک ماه و خورده ای بود صاحبکارم وقت نکرده بود حقوقم رو حساب کنه و تسویه بزنه منم چون پول لازم بودم کلی پول خورد خورد گرفته بودم

حساب کتاب های حقوقم رو تو گوشیم نوشته بودم که سر یه موضوعی گوشیم شکست

و ال سی دی گوشیم سوخت بعد تعمیر هم هیچ اطلاعاتی توش نبود‌. امشب صاحبکارم داشت حقوقم رو حساب کتاب میکرد گفت حساب حقوقی که خودت نوشتی هم بیار و گفتم که گوشیم سوخته ندارم هرچقدر شما حقوق بدید قبول دارم و کارتون درسته .

از دفتر حساب خودش حقوقم رو حساب کرد واز کل حقوقم پنچ تومن فرستاد

من تو خونه خودم یه دفتر برای حساب کتاب داشتم الان که نشستم حساب کردم من سه تومن بدهکار میشم به صاحبکارم و بی چاره اشتباه حساب کرده و پنچ تومن زیاد فرستاده

فردا بهش بگم ؟؟؟

اگه بهش بگم میفهمه بهش اعتماد ندارم و تو خونه تو دفترم نوشتم (صد تا جا نوشتم 🤦🏿‍♀️)

الان چیکار کنم ؟؟

پوله حلاله دیگ ؟؟؟خودش داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حودش اشتباهی حساب کرده چطوری حلاله؟بعدم اگه تو دفتر داشتی چرا گفتی ندارم برام سوال شد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشتر ببینید

حتما بهش بگو. بگو خودم به حساب سر انگشتی کردم و دیدم زیاد ریختید. حلال نیست عزیرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بگو دوباره حساب کنید احساس میکنم کمتر میشد شما زیاد برام زدین،من یه دفتر داشتم توش می‌نوشتم پیداش کردم بهتون میگم

صاحب کار خوبیه واقعا ،دپستام همه میگن صاخبکاراشون ۳تومن بهشون نداده دیگه هم نرفتن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

حلال نیست وقتی خودت میدونی طرف اشتباه حساب کرده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️