2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه😐 بیاین ما زنا دیگه باید یه حرکتی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4789 بازدید | 173 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنا میتونن قاضی و رییس جمهور بشم.

هر دروغی را نکنید تو پاچه مردم

مهریه هم اگر بخوان طلاق بگیرن ۱۴تا بیشتر نمیدن اگر مسالمت امیز زندگی کنید هرچقدر بخوایین میتونید مهریه بگیرید

زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏

ارث نابرابر دیه نابرابر بخدا یکی بیاد دفاع کنه ازین ناحقی میزنم تو دهنش خون بیاره بالا

ناعدالتی کامل در حق زنان هست

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

دوست عزیز این قانون قرار بود سال 403 تصویب بشه. که نشد. و الانم از مصوبات مجلس خارج شده. به احتمال خیلی خیلی زیاد تصویب نمی شه اگرم بشه چندین سال طول میکشه. باید به تایید شورای نگهبان برسه. که بعید می دونم برسه چون مشکل شرعی داره. وبعد برگرده محلس و بره امضای ریاست جمهوری بعد روزنامه ی رسمی منتشر بشه و اجرا. خیلی سال طول می کشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگر همسرتون خوب و فهیم باشن تموم اون حقوق رو که گفتید خیلی راحت بهتون میدن ....

من همسرم مرد خوبیه واقعا

ولی بعد ازدواج بهش گفتم بیا تمام مهریه رو ببخشم حقوق ضمن عقد رو بده

گفت نه

اکثریت مرد ها همینن

اصلا نمیتونن هضم کنن زن از خودش اختیار داشته باشه

درکنار از مهریه هم نالانن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نمیدونم ولی اینو شنیدم، دیگه حتما تایید میکنن دیگه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15865531/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%87

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

نمیدونم ولی اینو شنیدم، دیگه حتما تایید میکنن دیگه

زن قاضی میتونه باشه دختر خاله خودم قاضیه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بیشتر ببینید
مشکل اینه ک با این فرهنگ مردسالار و زن ستیزی ک درست کردن خیلی سخت پیدا میشه مرد خوب و با فرهنگ

درسته ولی ازدواج آدم دست خود آدمه قطعا میشه انتخاب درست داشت با بقیه نابرابری ها موافقم ولی حداقل اینو میشه خودمون درست کنیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه کم مونده بود همین یه کار رو نکنن که کردن

می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید