2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه😐 بیاین ما زنا دیگه باید یه حرکتی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4728 بازدید | 173 پست
اگر همسرتون خوب و فهیم باشن تموم اون حقوق رو که گفتید خیلی راحت بهتون میدن ....

خب اگه فهیم نباشه چی؟ این حقوق باید حق طبیعی زن باشه نه اینکه مرد دلش بسوزه و اینارو بده! زن یه انسانه و این حقشه!

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

از وقتی ب دنیا اومدیم ک دوسمون نداشتن چرا چون دختر بودیم 

بزرگ شدیم فهمیدیم ارثمون نابرابره پرسیدیم چرا گفتن چون قراره مهریه بگیری

فهمیدیم دیه جنین نابرابر بیشتر از جنین نامعلومه یعنی جنین نامعلوم ارزشش بیشتر از جنین دختره باز هم نتونستیم اعتراض کنیم و کافر خونده شدیم 

بسه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همسرتون خوب و فهیم باشن تموم اون حقوق رو که گفتید خیلی راحت بهتون میدن ....

میده عزیز دلم

ولی اگر نامهربون بود چی؟؟؟

اصلا در شروع زندگی که شناخت طبیعتا محدوده و آدمیزاد نمیدونه قراره چی پیش بیاد، تنها اهرم قدرت و اطمینان، مهریه است در این کشور با این قوانین مزخرف...

من خودم اگر مهریه‌ام بالا نبود عمرا اگر میتونستم طلاق بگیرم.

فشار مهریه موجب شد بیاد توافقی جدا شیم.

وگرنه یا کل مهریه‌ی اندک رو میداد یا چند ماهی فلان قدر میداد تا آخر عمر و طلاقم نمیداد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
بیشتر نی نی سایت که زن ستیزه با کی هستی.

خودمون به خودمون ظلم میکنیم..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
۹۹ درصد نرهای ایرانی معلومه چیه قد مرد سالار خودشیفته

اطرافیان شما این طور هستند ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما بگو چیکار کنیم ما همون کارو میکنیم

یه کارزار راه بندازیم. شروع کنیم به اعتراض تو فضای مجازی.

چهارده تا بستونه دیگه

تو که یدونه‌شم نمیتونی بدی این به کنار

مردی که نداره مهریه بده چی؟ مهریه ای که دادگاه سقط بندی میکنه سااالی نیم سکه

که چی؟ همه حقوق انسانی زن سلب بشه واسه چهارده تا ؟ اونم ۱۴ تایی که هنوز نداده؟ ! این همه وقاحت از کجاتون میاد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خودمون باید موقع ازدواج بجای مهریه تموم اون حقوق رو طلب کنیم، و نصف هرچی تو زندگی تا لحظه آخر داریم

این درستشه...