2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه😐 بیاین ما زنا دیگه باید یه حرکتی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 173 پست
من همسرم مرد خوبیه واقعاولی بعد ازدواج بهش گفتم بیا تمام مهریه رو ببخشم حقوق ضمن عقد رو بدهگفت نهاکث ...

اون شروط ضمن عقد هم چرت پرته حتی اگر محضر بره امضا بده همرو بده بازم هرموقع دلش بخاد میتونه بگیره چون اختیار همه اینا با مرده پس اگه زنی بگه مهریه نمیخوام و شروط ضمن عقد میخوام در اصل باخته چون دیگه هیییچ حق حقوقی نداره اینجا آمریکا نیستش که بعد طلاق پنجاه پنجاه تقسیم بشه تو طلاق تنها چیزی که به زن میدن همون مهریه اس که همونم قسطی هر دوسال یه سکه میدن مردای ایرانی به همونم اعتراض دارن جای خارجیا بودن چیکار میکردن😂 هم نصف مال اموال میدن هم بعد طلاق تا چندین سال نفقه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون شروط ضمن عقد هم چرت پرته حتی اگر محضر بره امضا بده همرو بده بازم هرموقع دلش بخاد میتونه بگیره چو ...

اره اتفاقا توی یه پست دیگه گفتم که چند نفری رو دیدم حق طلاق داشتن ولی موقع طلاق اصلا توان اجرای حکم طلاقو نداشتند نهایتا در گرو تایید مرد بود

من واقعا نمی‌دونم باز مرد ایرانی به چی اعتراض داره

زبونشون هش متر درازه واسه مهریه در حالی که حرفی از بقیه حقوق نمی‌زنند فقط میگم مهریه بَده

خوب پفیوز بقیه حقوق انسانی رو رعایت کنید تا مهریه هم حذف بشه 

جالبیش اینجاست که یک موج زن ستیزی شدیدی تو فضای مجازی در حال رخ دادنه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره اتفاقا توی یه پست دیگه گفتم که چند نفری رو دیدم حق طلاق داشتن ولی موقع طلاق اصلا توان اجرای حکم ...

اره مخصوصا مردا از وقتی ویدیو های شیماکاتوزیان زیاد وایرال شده و زنا تاااازه دارن میفهمن چه حق حقوقی ازشون باطل شده و پته مردای آب زیرکاه رو آب انداخته زورشون اومده کلا تو کل تاریخ هرررر زنی حقوقش رو خواسته به یه نحوی آزارش دادن 

ما حتی برای شلوار پوشیدن و جیب داشتن کشته دادیم😂

اره مخصوصا مردا از وقتی ویدیو های شیماکاتوزیان زیاد وایرال شده و زنا تاااازه دارن میفهمن چه حق حقوقی ...

میدونی دیگه نمیتونن اونجوری که میخوان سواری بگیرن از زنها ماتحتشون سوخته

از اینکه دیگه مثل زنها قدیم مظلوم و بی زبون و قانع نیستیم

تا باشه از این سوزش ها😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
رجال سیاسی یعنی اهل سیاست بودن نه مردرجل اینجا معنی عام میدهپس چطوری این همه زن برا کاندیدای ریاست ج ...

اتفاقا ثبت نام میکنند ولی بنا به همین اصل قانون همه رو رد صلاحیت میکنند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بیشتر ببینید
زنا میتونن قاضی و رییس جمهور بشم.هر دروغی را نکنید تو پاچه مردممهریه هم اگر بخوان طلاق بگیرن ۱۴تا بی ...

یعنی چی مسالمت آمیز هرچقدر بخواین تو زندگی؟

خب معلومه کسیکه بخواد طلاق بگیره حتما جونش به لبش رسیده😭مجبور بودن همه سختی های زندگی رو با یه مرد تحمل کنن و دم نزنن ولی اقایون میتونن همزمان با زنهای مختلف خوش بگذرونن یموقع کمبودی احساس نکنن تو دلشون تکون نخوره. اونوقت اون زن اگر سالهای سال پای زندگیش جوونیش و عمر و سلامتی و روح و روانش گذاشته باشه که با هیچ پولی جبران نمیشه حالا همین چندرغاز مهریه هم ندن فقط ۱۴تا؟!!!!!!یعنی شکست که خورده عمرش فنا شده روح و روانش داغون شده و... حالا نتونه یه خونه و ماشین و زندگی معقولی با همه سختی های طلاق که به زنها وارد میکنه برا خودش و تنهایی ها و دردهاش جور کنه!!!!! بنظرت ظلم نیست🤯