2777
2789

دیشب پایتخت نگاه کردنی خندیدم کلی.ولی از ته دل نبود

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونجایی از ته دل شاد بودم که عشقم بهم گفت برم سربازی بیام میام میگیرمت حتی اگ ازدواجم کنی طلاق بگیری ...

زوری شوهرت دادن؟اون ازدواج کرد؟

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

در کل آدمیم که به کوچکترین موضوع هم میخندم 

به حال بدم دامن نمیزنم که بیشتر شه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

زوری که نه ولی انقد تحت فشار حرفای مامان بابام و اطرافیان بودم مجبور به ازدواج شدم اون هنوز ازدواج ن ...

ای کاش منتظرش میموندی ..‌‌‌‌‌‌‌‌اشکال نداره شاید قسمت هم نبودین🥲 شوهرت خوبه؟اگ خوبه باهاش بساز ب کس دیگه ای فک نکن گناهه🥲💔 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
چند پست عقبتر یکی نوشته بود کس طلا بخریم؟😆

بابا این غلط های املایی برای ادم شرف نمیزاره من اینقدر از این سوتی ها میدم. اون روز برداشتم تو گروهی برداشتم نوشتم فلانی داره گربه میکنه.  به جای اینکه بنویسم داره گریه می‌کنه 🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
ای کاش منتظرش میموندی ..‌‌‌‌‌‌‌‌اشکال نداره شاید قسمت هم نبودین🥲 شوهرت خوبه؟اگ خوبه باهاش بساز ب کس ...

همه میدونستن ماباهمیم انقدحرف در اوردن و به مامانم همسایه ها تیکه انداختن که من بخاطر دل اونا ازدواج کردم 

شوهرمم خیلی بد نیس فقط بچه ننس و برامن خرج نمیکنه بداخلاقم هس یکم زود جوش میاره ولی چه کنم نمتونم از فکراون دربیام شاید ازدواج کنه دلم ازش سردشه دیگ