2777
2789

وقتی نوجون بودم هنوز درک خوبی از دنیا نداشتک

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
بیشتر ببینید
همه میدونستن ماباهمیم انقدحرف در اوردن و به مامانم همسایه ها تیکه انداختن که من بخاطر دل اونا ازدواج ...

💔عزیزم خدا ب دلت صبر  و توانایی بده خدا نگذره از کسایی ک هی تیکه میندازن ...

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیروز بود 

منو همسرم یه عادتی داریم وقتی گفتیم سر تایم فلان باید بریم جایی هرکی دیر کنه باید صد تومن جریمه بده اقا دیروز ما قرار بود ساعت هفت بریم جایی من دیدم همسرم تو گوشیه اروم بدون اینکه متوجه بشه لباسامو برداشتم و رفتم جلو در پوشیدم که برم تو آسانسور تا صدو بگیرم آخر کار موقع پوشیدن شلوار کمربندش خورد ب میز و یهو اومد بیرون شورتک فقط پاش  بود من بدو رفتم آسانسور  و اونم شلوار و پیرهنشو برداششت و پرید آسانسور و داشت میپوشید که سر تایم پایین باشه که جوراب و کفش یادش رفت و گفتم اگ بری از آسانسور ینی باختی اونقد خندیده بودم ک شکم درد گرفته بودم 🤣

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

خنده و خوشحالی دارم کم و بیش و سعی میکنم ایجاد کنم ولی خنده از ته دل که لحظه ای غمام را فراموش کرده باشم حداقل تو بیست و پنج سال گذشته نداشتم یا حداقل یادم نیومد الان هر چی فکر کردم.اگر بوده مربوط به قبل از چهارم پنجم دبستانم بوده.

چجوری؟ذاتت اینجوریه؟یا خودت تمرین کردی؟

نه کلا همه بهم میگن الکی خوش 

از بچگی همین بودم 

هیچ موضوع شاد کننده ای نداشتم 

هیچ دوستی نداشتم

با کوچکترین عضو خانواده ۱۷ سال فاصله سنی داشتم و کلا تنها بودم 

گاهی به زندگیم نگاه میکنم میبینم چقد گناه داشتم 

ولی بازم خوشترین فرد همیشه من بودم

با ساده ترین موضوع حتی الانم میخندم و شاد میشم

شابد بین این همه غم و مشکل خدا این رو راه حل قرار داده برام

ولی با تمرین هم میتونی اینطوری بشی

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌🫀«🧠

نه کلا همه بهم میگن الکی خوش از بچگی همین بودم هیچ موضوع شاد کننده ای نداشتم هیچ دوستی نداشتمبا کوچک ...

ممنون ک جواب دادی

از طرف یک دوست این جمله رو به خاطر بیار همیشه:

خدا خیلی دوستت داره

همه ما مشکلاتی رو ک گفتی کم و بیش داریم

ولی این لطف خداست بهت که شادی همیشگی بهت بخشیده

درپناه خدا باشی

به خاطر فشار هایی که بهم وارد شده از کودکی تا الان 

حتی توی شادترین لحظاتمم غم عمیقی دارم 

شاید چند ماه دیگه برای قبولی کنکورم برای اولین بار به خاطر خودم شاد باشم .

یه صلوات برام میفرستی 🩷

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، یچیزی بگم ؟! یکیو دارم که ( جان من است او ) به معنای واقعی کلمه 💕✨ . . . 

بیشتر ببینید