2777
2789

اونارو بردارم و با مواد سفید یا سرامیکی پر کنم دوباره باید آمپول بی حسی بزنه؟

هزینش زیاد میشه؟

چیزی حدود هشت تا دندون 

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مواد مشکی جنسش بهتره

آره ولی از نظر ظاهری زیبایی نداره 

وقتی حرف میزنم یا میخندم خیلی تو ذوق میزنه

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
مواد سیاه مقاوم ترهباید روکش کنی حتی اگه با سفید پرش کنی چون بعد ی مدت خورد میشه مواد

روکش چرا 

چرا خورد میشه؟

مگه قرار نیست مواد سیاه رو دربیاره و همون موقع با مواد سفید پر کنه

هزینه اس چقد شد?

هزینه پر کردن دندونا؟

جدیدا پر نکردم طی چندسال پر کردم و الان به فکرم زده بعد ارتودنسیم دندونامو با مواد سفید پر کنم

روکش چرا چرا خورد میشه؟مگه قرار نیست مواد سیاه رو دربیاره و همون موقع با مواد سفید پر کنه

خورد میشه دیگه

نه عزیزم مشکی رو برنمی‌دارند باسفید پر کنن کلا روکش میکنن که اونم هزینش جداس پارسال حدود ۳ تومن هزینه روکش بود جدای از پر کردن