2777
2789

اونارو بردارم و با مواد سفید یا سرامیکی پر کنم دوباره باید آمپول بی حسی بزنه؟

هزینش زیاد میشه؟

چیزی حدود هشت تا دندون 

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد مشکی جنسش بهتره

آره ولی از نظر ظاهری زیبایی نداره 

وقتی حرف میزنم یا میخندم خیلی تو ذوق میزنه

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
مواد سیاه مقاوم ترهباید روکش کنی حتی اگه با سفید پرش کنی چون بعد ی مدت خورد میشه مواد

روکش چرا 

چرا خورد میشه؟

مگه قرار نیست مواد سیاه رو دربیاره و همون موقع با مواد سفید پر کنه

هزینه اس چقد شد?

هزینه پر کردن دندونا؟

جدیدا پر نکردم طی چندسال پر کردم و الان به فکرم زده بعد ارتودنسیم دندونامو با مواد سفید پر کنم

روکش چرا چرا خورد میشه؟مگه قرار نیست مواد سیاه رو دربیاره و همون موقع با مواد سفید پر کنه

خورد میشه دیگه

نه عزیزم مشکی رو برنمی‌دارند باسفید پر کنن کلا روکش میکنن که اونم هزینش جداس پارسال حدود ۳ تومن هزینه روکش بود جدای از پر کردن