2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا به من توجه نمیکنه همش

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 97 پست
من که مجردی رو ترجیح دادم سالهاست

بله مجردی خیلی خوبه اگه ی روز خواستی ازدواج کنی هیچوقت با کسی ازدواج نکن که وابسته خانوادش و بچه ننه باشه

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

بنظرم بخش زیادیش به تربیت خانوادگی ربط داره پسرا نگاه به رفتار پدر میکنن همون رو انجام میدن

چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه خانوادها و مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن بابا .پیش آونا اصلا باهم بحث نکنید.هرچی از همسرت شنیدی نشنیده بگیر توجمع وقتی اومدی خونه آر ...

ولی توجه نمیکنه اینو چیکار کنم هر زنی دوست داره شوهرش بهش توجه کنه حمایتش کنه پشتش باشه

چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راج ...

ولی اول خودشونو نشون نمیدن که

بله کل بحث ما هم همینه مثلا اگه به ما توجه کنن چی میشه

بخدا منم نمیدونم حسودم نمیدونم چی

ولی وقتی میبنیم قربون صدقه خاهر و مادرش میره و بیشتر از من حواسش به اوناس ک همیشه اینجوریه انق گریه میکنم و ناراحت میشم

خیلی اونا رو دوست داره ولی بخدا من که بیشتر از هر کسی حواسم بهش هست اصلا نمیدونم چطوره فقط کتک میزنه و سرم داد میزنه جلو مادرش اینا

من خداروشکر بچه دار نشدم هنوز

من هنر کرده باشم بتونم الان جمع کنم خودمو 

ولی تو بخاطر بچه هات باید پاسوز همسرت بشی گلم 

خاسته قلبیت میدونم این نیست ولی مجبوریم🙂💔

ولی توجه نمیکنه اینو چیکار کنم هر زنی دوست داره شوهرش بهش توجه کنه حمایتش کنه پشتش باشه

مرداد همشون از یه طرف می لنگن....شاید نشون ندادن حساسیت شما باعث بشه درست بشه

اینم در نظر بگیر اون بنده خدا بین شما وخانوادش گیر کرده زورش به اونانمیرسه سر شما خالی می‌کنه

یکم هم با۱۴۸۰که مشاور هست صحبت کن

ولی روی قهر کردن یه خط قرمز بکش

بوسش کن بغلش کن آرومش کن انشالله که همسرتون آروم بشه وزندگیتون آروم وپر برکت

چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راج ...

برای اینکه شما مردا تو این زمانی که میگی خودواقعی تون رو نشون نمیدید چوری رفتار میکنید که بدون نامزدتون میمیرید و هزار نمایش دیگه  بعد عروسی ۱۸۰درجه عوض میشید وگرنه ما تو خونه پدرمون از گشنگی نمردیم که کشته مرده یه گنده اخلاق باشیم 

حالا که دوتا بچه داری پس باید قلقش دستت بیاد

به نظر من عیبای اونارو نگو

لحظات زندگیت رو با صحبت در مورد اون افراد تلخ نکن

مهارت بلد نیستی احتمالا

من یه جاری دارم این مدلیه طفلی،زبونش یکم تنده در ظاهر ولی.

دلم میسوزه براش که شوهرش حرف همه رو میخونه بجز همسرش با اینکه خانمش واقعا توانمنده

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید

عزیزم خودت سیاست نداری 

نتونستی شوهرتو تو مشتت بگیری  

اخلاقش دستت نیومده 

همه میگن شوهرمن فرق میکنه و هیچکس اینطور نیست و فلان ولی این به سیاست خانوم خونه برمیگرده

اینقدر حریم هارو شکستید که دیگه طرف زنداداششم میگیره