2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا به من توجه نمیکنه همش

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 97 پست
شما خانما از بس معرفت و گذشت در مقابل رفتارهای نبایدها آقایون دارین متأسفانه یک عده آقایون پرو و بی ...

بنظرم بخش زیادیش به تربیت خانوادگی ربط داره پسرا نگاه به رفتار پدر میکنن همون رو انجام میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا

چون اثرات آسیب رسانی هاش احساس و هیجان واعصبانیت تو این سه مورد هروقت جایگاه اول بیان جای عقل تفکر تحلیل گرفته وعاقل پیش روی نداشته آسیب های سختی داشته 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

شوهر و پدر منم این شکلین 

همش طرفداری خانواده خودشون رو میگیرن 

یعنی اصلاواقعا نمیدونم مشکلشون چیه این افراد 

حق با توعه میدونم منم همیشه حق با منه ولی طرفداری نابجا 

زورشون هم میاد بگی کم و زیاد مجبوری دهنتو ببندی و هیچی نگی

من سر این مسعله چند بار کتک خوردم ازش

چون اثرات آسیب رسانی هاش احساس و هیجان واعصبانیت تو این سه مورد هروقت جایگاه اول بیان جای عقل تفکر ت ...

چجور باید با اینجور مردا رفتار کرد

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

هر موقع فیلش یاد هندوستان کرد بگو طرف هر کی رو میگیری بیاد تامن کنه مرداد رو باید اینجوری ادب مرد

بله چند بار همین کارو کردم و بعد اصلا نیومد طرفم

شوهر و پدر منم این شکلین همش طرفداری خانواده خودشون رو میگیرن یعنی اصلاواقعا نمیدونم مشکلشون چیه این ...

بله کل بحث ما هم همینه مثلا اگه به ما توجه کنن چی میشه

ولشون کن بابا .پیش آونا اصلا باهم بحث نکنید.هرچی از همسرت شنیدی نشنیده بگیر توجمع وقتی اومدی خونه آروم بگو این حرفت دلگیرم کرد

حرف خانواده شوهرت شد هیچ نظری نده

تو جمعشون نظر نده .معمولی رفتار کن .خودت رو با کاری مشغول کن

حساسیتت رو به همسرت نشون نده نسبت به خانواده

تو خونه خودتون اصلا از خانواده حرفی نزن اگر همسرت هم حرف زد شما حرف رو یه جوری عوض کن

قهر کردن چیه مثل نی نی ها...بعد دوتا بچه ..به بچه هات برس زندگیت رو بکن خودت رو سرگرم کن اصلا هم رفتار دیگران برات مهم نباشه

اگر هم تو خمع اونا مسئله. کوچیکی بین شما وهمسرت پیش اومد وجاریت خواست حرف بزنه یه چشم غره نامرئی بکن خودش رو جمع کنه.

برای خودت ارزش قائل باش خودت رو کوچیکه ندون....حتما اراده این رو داری که همسرت رو هم آروم کنی

چجور باید با اینجور مردا رفتار کرد

براتون گفتم بخاطر رفتار نباید زشت شون که این مواقعه چیکارا کنید 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید