2777
2789
عنوان

خانما بياين سوال زنونه دارم

293 بازدید | 32 پست

خانم اطراف و خود ناحيه تناسليم خيلي جوش ميزنه همين الان ي جوش بزرگ سر سفيد كشاله رانم زده اين جوشا ديوونم كردن بعد جاشون ميمونه شوهرم هي مسخرم ميكنه واس جوشا كسي ميدونه علتش چيه يا بايد چ كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشتمم واقعا رعايت ميكنم از لباس زير فقط تايم ماهانع استفاده ميكنم

این الان شد بهداشت رعایت کردن؟

مشکل نحوه شیو کردنته

ژیلتی که باهاش شیو میکنی الوده ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
بهداشتمم واقعا رعايت ميكنم از لباس زير فقط تايم ماهانع استفاده ميكنم

اتفاقابایدازلباس زیراستفاده کنی

روزانه بایدعوض کنی فاق لباس زیرنورآفتاب یاروبخاری یابااتوقشنگ تمیزکنی بعدشستنش

بعددسشویی رفتن بادستمال کاغذی خودتوخشک کنی

فقط فقط از بهداشت فردی این مسئله احتمالا درست شیو نمیکنی و عرق میکنی دیر به دیر میری حمام یا دیر به ...

بخدا هر روز حموم ميكنم اگ يكم عرق كنه بين پام زود ميشورم ميترسم عفونت يا سوزش ادرار بگيرم ممكنه ب خاطر اپلاسيون كردن اينطوري ميشه؟

بخدا هر روز حموم ميكنم اگ يكم عرق كنه بين پام زود ميشورم ميترسم عفونت يا سوزش ادرار بگيرم ممكنه ب خا ...

فکر نکنم اخه منم اپلاسیون میکنمم تا حالا اینجوری نشدم حتی جوش زیرپوستی هم واسم پیش نیومده 

شاید درست اپلاسیون نمیکننن واست 

طبع بدنت گرمه؟!