2777
2789
عنوان

منی ک تو خونه بابام یه قاشق بلند نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 118 پست
والا من و همسرم هم دقیقا همینه شرایط غذا خوردنمونبا برنامه کارشناس تغذیه ورزشی پیش میریممن اخر هفته ...

خب شما سبک زندگی خیلی خاصی دارید و در واقع اکثرا به این میگن ادایی.

مردم عادی در هفته چند بار خورشت میخورن که فقط پخت همون سه ساعت طول میکشه. هزار تا کار دیگه خونه بماند.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کااار کن ک اومدی خونه شوهرررر مث چی پشیمون میشی😂😂

😂هیچی بلد نیستم اسی حتی یه برنج درست کردن😭ولی خب ایشالله تابستون مادر گرامی دوره اشپزی میخاد شروع کنه برام 😂دیگه میخام بشورم بسابم بپزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂هیچی بلد نیستم اسی حتی یه برنج درست کردن😭ولی خب ایشالله تابستون مادر گرامی دوره اشپزی میخاد شروع ...

اووؤوف کدبانوی اینده‍ه‍ه 

خاستگار بفرستممم 😂😂😂

😂نه قربانت اول همچیو یاد بگیرم بعد میگم بفرستی😐😂الان جا داری بگی بهم بچه پررو

نبابا بچه پرو چی 😂

تؤ این بیشوهری باید گلیم خودتو از  اب بکشی بیرؤن😂

نبابا بچه پرو چی 😂تؤ این بیشوهری باید گلیم خودتو از اب بکشی بیرؤن😂

😂😂هنوز که از بچه 2ساله بدترم باید خیلی رو خودم کار کنم چی میشد شوهرا خودشون اشپزی کار خونه بلد باشن تازه قهروناز بچه بازیامونم دوست داشته باشن هق😭😂