2777
2789
عنوان

شوهرم میگ باید بچه برادرشو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 93 پست
اگه قبول کنی همه کارا میریزه رد سرت زیر بار نرو آخرشم بجا دستت درد نکنه میگن مگه چکار کردی مادرم شرا ...

یک ماه تو رمضون مواظب بودم مادرشوهرمم همش خواب بود 

الان یک هفته خونه بابامم 

ب شوهرم گفتم منو ببر از اونجا تو اون خونه پرجمعیت نمیخوام باشم 

میگ بلد نیستی اعصاب نداری یه بچه نگه داری 

منم گفتم ب فکر من نیستی منو دکتر ببری انقد ک نگران خانوادتی 

بعدشم قطع کردم گوشیو 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه راه به جایی داری زیر بار این ظلم نرو ،به شما ربطی نداره در کل ،اگر شوهر ادم خوب باشه ،و این کارم ...

شوهرم یه آدم نفهمه ک فقط ب فکر خانوادشه 

نه من

چه دنیای عجیبی شده همه گفتن قبول نکن اذیت میشی وفلان ولی کسی نگفت کمک جاریت کن برگرده سر زندگیش بلکه ...

پدر بچه ها نمیارتشون مصمم هس ک طلاق میده 

قبول نکن. فردا روز هر اتفاقی برای بچه بیفته بابد جواب یه ایلو بدی.. مادر بزذگه خیلی دلسوره خودش نگه ...

یک ماه نگه داشتم دیگ 

یه هفته اومدم خونه بابام 

گفتم می‌خوام برم از اونجا خونه پیدا کن 

میگ اعصاب نداری بچه نگه داری گفتم کدوم بچه بچه برادرت ب من ربطی ندارد اینو بفهم 

گفتم انقد نگرانی منو ببر دکتر 

با برادرشوهرت حرف بزن بگو من خودم زندگی دارم مادرتم سنی ازش گذشته زن هم بگیری هیچکس جای مادر بچه هات ...

برادرش خیلی بچه ننه اس 

فقط ب حرف مادرشه

یک ماه نگه داشتم دیگ یه هفته اومدم خونه بابام گفتم می‌خوام برم از اونجا خونه پیدا کن میگ اعصاب نداری ...

از اللن وا بدی تو همه چی تا اخر باید سواری بدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

دقیقا من اوایل تا پله خونه مادرشوهرمم دستمال کشیدم ،الان کوه کوه ظرف میشورم تو خرابشون ولی خواهرشو ...

میدونم اول ک گفتی فهمیدم اوضاعت داغونه ، همسرتو مجبور کن از خونه خانوادش جدا شه اگه زیر بار نرفت چند روز برو خونه خانوادت بذار بیاد منت کشی بعد این شرط براش بذار