2777
2789

من چند روز پیش صبح امتحان دادم اومدم خونه یکی دوساعت خوابیدم بعد بیدار شدم باز رفتم بیرون کلاس داشتم حدود ساعت 8 شب برگشتم ساعت نه شب اومدم بخوابم توی ی اتاق داریم زیر باد پنکه

ک ساعتای 12 شب بیدار شم واسه امتحان پس فردا  بخونم ولی متاسفانه ساعت 9و نیم توی خواب بودم ک حس کردم یکی با دستاش داره منو خفه میکنه خیلی بد بود یعنی انگار داشتم خواب می‌دیدم ولی انگار خواب نبود چون من وقتی خواب بد میبینم میتونم با اراده خودم از خواب بیدار شم توی این خواب هرچی به چشمام فشار میاوردم باز نمیشد بعدش دستامم گرفته شده بود توسط ی چیزی یا ی کسی دستامم هرچی تکون میدادم نمی‌تونستم در بیارم و یهو حس کردم گردنم ول شد و چشمام باز شد

همین چند دقیقه پیش دوباره همین اتفاق افتاد برام

میترسم کسی تاحالا این اتفاق افتاده براش؟

البته بگم این چند مدت تایم استراحتم بخاطر امتحانا کم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فلج خواب هست ،  بیشتر به خاطر فشارهای روحی روانی ابجاد میشه . خطرناک نیست و برای درمانش داروهای ضد افسردگی تجویز میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ممنون عزیزم

موقع خواب همراه با قطع هوشیاری یه کلید در بدن زده میشه که حرکات هم قطع میشن . اگر شما خواب ببینی که داری راه میری مغز به پاها فرمان حرکت نمیده . همزمان با بیدار شدن و هوشیاری دوباره این کلید وصل میشه و قادر به حرکت میشین  . گاه گاهی فرد به مرحله نیمه هوشیاری رسیده ولی اون کلید روشن نشده و قادر به حرکت نیست .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .