2777
2789
عنوان

شوهرم میگ باید بچه برادرشو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 93 پست
می‌خوام برم از اون خونه میگ تحمل کن انتظار داره بشینم مادرو پدرشون با بچه های برادرشو کلفتی کنم براش ...

اگه قبول کنی همه کارا میریزه رد سرت زیر بار نرو آخرشم بجا دستت درد نکنه میگن مگه چکار کردی 

مادرم شرایط تورو داشت قبول کرد هیچکسی ازش تشکر نکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جاریت جداشده یا ب قصد قهر رفته؟؟

کلا سه تا بچشو گذاشت رفت بچه آخرش دو سالشه

پشیمون شد یه مدت 

الان برادرشوهرم نمیارتش میگ می‌خوام طلاقش بدم 

خودشم تو خونه مادرشوهر ک ما هم زندگی میکنیم هی با سه تا بچش 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
می‌خوام برم از اون خونه میگ تحمل کن انتظار داره بشینم مادرو پدرشون با بچه های برادرشو کلفتی کنم براش ...

اگه راه به جایی داری زیر بار این ظلم نرو ،به شما ربطی نداره در کل ،اگر شوهر ادم خوب باشه ،و این کارم موقتی باشه برای کمک به خانواده شوهرت، ادم به خاطر شوهرش به خاطر انسانیت میکنه،ولی اگر قراره همیشگی باشه و ازتم طلبکارن نکن اینکارو

بهش بگو تا وقتی مادر و پدر و بعد اون مادربزرگ باشه من وظیفه ای ندارم چند وقت یه بار شام دعوتشون میکن ...

همه با هم زندگی میکنیم همینش سخته 

چه دنیای عجیبی شده همه گفتن قبول نکن اذیت میشی وفلان ولی کسی نگفت کمک جاریت کن برگرده سر زندگیش بلکه اون ۳طفل معصوم زیر دست مادرخودشون بزرگ شن بیچاره بچه هایی که قربانی پدرومادر بی مسولیتن😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ننه اش رفت خونه باباش طلاق میخاد باشم می‌ره سرکار مادرشوهرو شوهرمم انتظار دارن من مواظب باشم

قبول نکن. فردا روز هر اتفاقی برای بچه بیفته بابد جواب یه ایلو بدی.. مادر بزذگه خیلی دلسوره خودش نگه داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب هنوز جدانشدن برید دنبال زنش بفرستیدشون مشاوره بلکه برگشت سر خونه زندگیش

زنش قصد داره بیاد اینا نمیرن دنبالش الان 45 روزه رفته

کلا سه تا بچشو گذاشت رفت بچه آخرش دو سالشهپشیمون شد یه مدت الان برادرشوهرم نمیارتش میگ می‌خوام طلاقش ...

با برادرشوهرت حرف بزن بگو من خودم زندگی دارم مادرتم سنی ازش گذشته زن هم بگیری هیچکس جای مادر بچه هات رو پرنمیکنه براشون مسولیت بزرگیه برو زنتو بیار برید مشاوره 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اگه قبول کنی همه کارا میریزه رد سرت زیر بار نرو آخرشم بجا دستت درد نکنه میگن مگه چکار کردی مادرم شرا ...

دقیقا من اوایل تا  پله خونه مادرشوهرمم دستمال کشیدم ،الان کوه کوه ظرف میشورم تو خرابشون  ولی خواهرشوهر مادرشوهرم جای دستت درد نکنه تیکه میندازن بهم درین حد ذات خرابن