2777
2789
عنوان

حتی شوهرعاشق و پولدار هم افسردگی منو خوب نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 81 پست

وای منم دقیقا همینم...همیشه میگفتم اگه پزشکی قبول بشم دیگه خوشحال ترین آدم دنیا میشم ولی بازم نشد...انگار هیچ چیزی قرار نیست منو خوشحال کنه و این حس تا آخرش با منه🫠

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
به شدددت مثلا الان همسرم چهارتا ماشین گرون قیمت داره ولی میگم چرا بنز نداریم مثلا یا چرا لباسم مارک ...

این کمالگرایی نیست دیگه این حرصه یکم جنبه های معنوی خودتون رو تقویت کنید 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسما بیماری!چیزی برای دلداری دادن ندارم!

خودم میدونم دیگه 😅

من اینجوری ام نصف زمین رو بهم بدن 

ناراحتم که چرا نصف دیگه اش رو ندارم

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

به شدددت مثلا الان همسرم چهارتا ماشین گرون قیمت داره ولی میگم چرا بنز نداریم مثلا یا چرا لباسم مارک ...

عزیزم شما اگه بهشت هم بهت بدن باز افسرده ای

چون از درون مشکل داری. با توجه به حرفات مشکل از اطراف نیس.

انسان همیشه خودش میتونه حال خودشو خوب کنه. منتظر کسی نباش بیاد خوبت کنه. یه روانشناسی چیزی برو مشورت بگیر ازش

وای منم دقیقا همینم...همیشه میگفتم اگه پزشکی قبول بشم دیگه خوشحال ترین آدم دنیا میشم ولی بازم نشد... ...

تو دوست خوب منی 🥲

فقط شما درک کردی 

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

اره ۴تا ماشین گرون میگه داریم،خود مسوولین نظام هم یه ماشین دارن،شوهرش فکر کنم پسر سفیره😆البته تو خو ...

آره بابا آدم پولدارودانشجوی پزشکی اصلا وقت نداره دم به دیقه تاپیک بزنه فیکع 😂😂😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

چون بنز نداری و لباست مارک اصل نیس افسرده ای !؟ 

این دیگه زیاده خواهیه ! خب ب شوهرت بگو ۴ تا ماشین و بکنه یکی یا دوتا ی بنز بگیره 😂 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

منم اینجوریم ولی مجردم

صرفا داشتن پول مهم نیست که من تنهام درامدم خوبه ولی حالم خوش نیست ولی مثلا میرم شهر خودمون با اینکه پول زیادی هم ندارم اونجا اما حالم خوبه هرچند واسم مهم نیست 

حتی عاشق بودنم نشونه خوشبختی نیست مثل رفیق که همه برات مثل هم نیستن 

خودم میدونم دیگه 😅من اینجوری ام نصف زمین رو بهم بدن ناراحتم که چرا نصف دیگه اش رو ندارم

چشم تنگ دنیا دوست را

یا قناعت پر کند یا خاک گور !

انتخاب با خودته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

آدمی که شاکر نباشه نتیجش میشه یکی مثل شما

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

چون روح انسان دمیده شده از روح خداست فک کن روح خدایی و بخوای با این چیزای فانی دنیایی سیراب کنی هرگز نمیشه روح ما انقد بزرگه که همه ثروت دنیا رو جمع کنی میشه یه قطره براش حالا فک کن روح تشنت و میشه مگ با یه قطره سیراب کرد فقط چون چشم دنیایی داریم در مقابل چشممون بزرگ و خوب دیده میشه اما بهش که برسیم بازم سیر نمیشیم تنها راه ارامش پیدا کردن اینه که این روح بزرگمون و سیراب کنیم اما نه با این چیزای بی ارزش تنها با حضور خداست که روحمون وصل میشه به دریای ارامش الهی و انگار با شاهلوله سیرابش میکنن اونجاست که اگر هیچی هم نداشته باشی احساس غنی بودن میکنی دیگ خودتو در حد ماشین فلان و فلان خونه و ویلا نمیبینی و حریص به مال دنیا نمیشی و ارامش داری ادم خودش و که بشناسه به خداشناسی میرسه و این مفهوم زندگیه 

خودم میدونم دیگه 😅من اینجوری ام نصف زمین رو بهم بدن ناراحتم که چرا نصف دیگه اش رو ندارم

به این فک کن قرار نیس همشو با خودت بری. حتی اگه کل جهان برای تو باشه.

شما آرامش درونی نداره

من داییم دانشجوی پزشکی وقت سرخاروندن نداره شما چجوری هرروز چند تا تاپیک میزنی 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید