2777
2789

من بابام بعد از مادرم زن گرفت یه زن جوون . اینقدررر باهاش خوش‌رفتاری که نگو ولی زنش اینقدر سرد و بیخیاله . اصلا بابامو نمیخاد اگه پدرم مریض شه هیچ رسیدگی نمیکنه داداشم باید بیاد بهش برسه یا بقیمون. یه بچه اوردن اینقد لوسش،دارن ولی ما بچه بودیم اونقدر توپ تشر شنیدیم کلا بابام یه آدم دیگه شده براش.

حق پدرم همینه اونقدر مادرمو اذیت کرد که نگو .حرفم اینه بابامو که با شوهرم مقایسه میکنم خیلی برا زنش خوبه ولی زن اصلا نمیخادش در حالیکه کارتی خونه رو هم بابام انجام میده اونقدر تو بچه دار کمک میکنه همیشه با حوصله سه ساعت غذا میده بچشون 

مادرعزیزم اونقدر تز تین مرد کشید تنها جرمش بیکسیش بود یا قسمتش نبود این مردک بخاد. این جوونه با کوچکترین حرف پامیشه میره خونه مادرش خیلی عزیزه خیلی .

بخدا مادرم تا همین احری کار بیابون میکرد اگه میخواست یه وسیله برا خونه بخره حالا این زنش همه چی آماده اومد همش میخوره میخوابه بابام با بهترین لحن براش آشپزی میکنه التماسش میکنه بخور 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

همیشه کنار یه ادم خوب یه ادم بد هست

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برعکسشم هست قدر زنای خوبو نمیدونن ولی به نوع تربیت فرهنگ وتوانایی ومهارت ارتباط طرفینم ربط داره هرکس اونیکی رو مقصر میدونه هیچکدوم دنبال مشاوره وراه درست نیستن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
دیگه رسما شوگر شده براش زنو شوهری نیسن😂🫴🏻

آره

شانسش آورد

باور کن این اصلا طفلک کسی نمیگرفتش

حالا مثلا من زن جوون شدم یه شوهر وحشی دارم هیچ حرمتی ندارم کاز خونه و بیرونم میکنم

ولی اون فقط میخوره و میخ.ابه خیلی هم عزیزه

آرهشانسش آوردباور کن این اصلا طفلک کسی نمیگرفتشحالا مثلا من زن جوون شدم یه شوهر وحشی دارم هیچ حرمتی ...

نباید کارای شوهرتو خودت انجام بدی حتی یه بار از اول باید تربیتش میکردی دستش بیاد یبار کنی دگ میگن تااخرش باید کنی

منم خودم ندیدم ولی شوهرم میگفت تا وقتی مادرشوهرم زنده بوده پدرشوهرم دست ب سیاه سفید ک نمیزد هیچ تازه مسئول پول جم کردن و مدیریتش با مادرشوهرم بوده و پدرشوهر فقط دنبال رفیق بازی تازه هر وقتم میومد از چیزی گله میکردن میزده ظرف و ظروف رو میشکسته اما الان زنشو انقد بالا میبره ک نگم برآن باورت نمیشه خودش بلند میشه ظرفا رو میشوره حیاط رو جارو میکنه میوه میاره نگم برات هر جا هن میشینه میگه زن اولم منو بدبخت کرد من تازه فهمیدم زندگی چیه با این زنه جالب اینجاست بدبخت مادرشوهرم چون همسایه بودیم می‌دیدیم ک عین خر برا این کار میکنه بعد این همه ظلمی ک بهش کرد ی آخ هم نگفته این پدرشوهرم 

هی دنیا چی بگم از کجا بگم

دل ماهم پره از این واقعیت تلخ

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
منم خودم ندیدم ولی شوهرم میگفت تا وقتی مادرشوهرم زنده بوده پدرشوهرم دست ب سیاه سفید ک نمیزد هیچ تازه ...

ای خدا

چه نمکنشناس