2777
2789

خسته شدم از هروز مقایسه شدن و تحقیر شدن

بچه های مردم بچه های مردم بچه های مردم.......والا هروز میبینمشون...هیچ عن خاصی نیستن که انقدرررررر کوبوندنشون تو سر من

نمیگن پدر و مادر بچه های مردم خوبن و آدمن! فقط بچه های مردم!

دیگه نمیکشم کاش پرورشگاهی یتیم بودم به جای این خانواده سمی مسخره خودخواه

عاشق گربه ها...عاشق دامپزشک شدن...🥲♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار گفتم پدر و مادرای بچهای مر

مردم از دهنم در نیومده بود ،،، اخرین تصاویری که یادمه این بود که بابام کمربند و پیچیده بود دور دستش و تو هوا تکون میداد☹

شوخی😂

خدایا شکرت🤍                                   بلند شو نور چشمام🤎                     دلم خیلی برات تنگ شده ، دلم تنگِ چشاته . عشق دلم . نفسم . امروز چشمای یه نفر ، منو یاد مظلومیت چشمات انداخت و بار دیگه یادم اومد که ندارمت و قرار نیست دیگه هیچوقت داشته باشمت...قرار نیست بغلت کنم و ببوسمت ..قرار نیست دستتو بگیرم و قدم بزنیم..دیگه هیچوقت قرار نیست موهای فرفریتو دم اسبی ببندم..دستتو بیاری و برات لاک بزنم... تو قلبم بودی . با رفتنت بخش بزرگی از قلبم از بین رفت . قربون چشمات بشم کوچولوی من.. چه کابوس بزرگیه😔 ..کاش بودی...رفتی که برای همیشه تو یادها یه کوچولوی ۳ سال و نیمه باقی بمونی..اخ عزیزم😭

بیشتر ببینید
یبار گفتم پدر و مادرای بچهای مرمردم از دهنم در نیومده بود ،،، اخرین تصاویری که یادمه این بود که بابا ...

😂😂😂😂

هرکی وایس میسه وایسه هرکی وایس نمیسه وایس نسه ما هممان وایس میسیم:/