2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان دخترم ۱۰ سالش هست....و مادر شوهرم دوستش داره زیادآما وقتی یاد اون لحظه می‌افتم بی‌اختیار گریم م ...

الهی بگردم ولش کن گذشته رو خودتو داغون نکن باز چیزی پیداکنه زر بزنه 

اون خواست حالتو خراب کنه توام نشون دادی موفق شده

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خلاصه از امروز همه واسه من دعا کنید....

واقعا دعا کنید....

موقع شادی ها و لذت‌ها که می‌برید...

من خدا را دارم....

دعام کنید به شادی و آرامش از این خانه بریم...

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

الهی بگردم ولش کن گذشته رو خودتو داغون نکن باز چیزی پیداکنه زر بزنه اون خواست حالتو خراب کنه توام ن ...

بگو به هر کس رسیدی بگو

تاکسی دار 

بقال

آبدارچی

جارو کش

مغازه دار

به همسایه 

همه دنیا واسم دعا کنند به شادی از این خونه برم

اخه لازم نیست آنقدر غذا سر سفره باشه یه نوع کافی بود مخصوصا شما میگید نخورد

پذیرایی هر کس نشانه شخصیتش هست...

من آدمی هستم که شخصیتم اجازه نمیده کم بزارم 

خلاصه از امروز همه واسه من دعا کنید....واقعا دعا کنید....موقع شادی ها و لذت‌ها که می‌برید...من خدا ر ...

همیشه هم نباید مظلوم باشی آبجی. گاهی گناه مظلوم بودن اندازه ظلم ظالمه. حقتو بگیر ساده نباش

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

همیشه هم نباید مظلوم باشی آبجی. گاهی گناه مظلوم بودن اندازه ظلم ظالمه. حقتو بگیر ساده نباش

نه نمیتونم

توی یه خونه زندگی  می‌کنیم. 

من اصلا حرف زشت به دهنم نمی‌آید 

احترام میزارم.

وای به روزی که نخوام با کسی زندگی کنم.....

اما مجبورم به خاطر دخترها و شوهرم

مادرشوهربی وجدان منم وقتی بچموبعدازهشت سال به دنیاآوردم وقتی بعداززایمان داشتیم ازبیمارستان برمیگشتی ...

جسه بچه ربطی به اندازه شکم نداره ک 

مادر هرچی خوراکش خوب باشه بچش رشدشم خوب میشه

اصلا فراووون تادلت بخوایم هست ک طرف شکم نداره بچش تپل مپل میشه و برعکسش 

مخصوصا اونایی ک قبل بارداری شکم پهلو دارن توبارداری شکمشون گم میشه

میگفتی پسرت خوب بمن رسید براهمون بچم درشت شده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نه نمیتونمتوی یه خونه زندگی می‌کنیم. من اصلا حرف زشت به دهنم نمی‌آید احترام میزارم.وای به روزی که ن ...

بی احترامی لازم نیست که ولی جواب ندی ازت سو استفاده میکنن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

همه منتظر امام زمان هستند ...اما من هم منتظرم یکی بیاد....به اونها مثل خودشون رفتار کنه

اصلا شک نکن دقیقا عروسای بعدی گیراینا میان که خداشو شمر میکنه ازبابت تو قدرتو میدونه

اذم بدگیراینانیفتاده که پوستشونو بکنده

حقشونم هست 

حاضر بودم تمام دنیا متلک بارونم کنفقط شوهرم نه.

واقعا میفهممت شوهر بدو هیچکارش نمیتونی بکنی