2777
2789

نمیدونم بدترین کدومش میتونه باشه

روزی که عقدم رو مادرو  دختر به گند کشیدن

یا تو عقدم که کادویی که برای من گرفته بودم داد به خواهرشوهرم

یا فردای روزی که برام یلدایی اوردن زنگ زدم برای تشکر گفت زنگ بزن به دخترم ازش تشکر کن

یا روزی که یه شماره بهم داد گفت شماره نوه ام هست زنگ بزن روز دختر رو بهش تبریک بگو نوه ش فقط 6 سالش بود و من 36 سالم

یا روزی که اومد مهمونی برادرم عین ابر بهار اشک  می ریخت چون دختر ایکبیریش اونجا نبود

یا روزی که زنگ زد به مامانم گفت تو به دخترت بگو منم به پسرم میگم تو مراسما کنار هم نشینن دختر و دامادم تنها می مونن

یا...

یا....

زیاده 

مادرشوهرم کلکسیونه آزار و اذیت هست

3سال تمام هر طور تونست من و همسرم رو آزار داد

خدارو هزاران بار شکر که تونستم مدیریت کنم و خودم و زندگیم رو از شرشون حفظ کنم

3 سال با کینه و کدورت شبام رو روز کردم و روزام رو شب

ولی مدتهاست به خاطر آرامش خودم بخشیدمشون

ولی واگذارشون کردم به خدام

حسابمون بمونه برا اون دنیا....

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 63 کیلوگرم هدف 5: 61 کیلوگرم  هدف 6: 59 کیلوگرم  هدف7: 57 کیلوگرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره یبار براهمیشه جلوش وایسی دیگه دستوپاشو جمع میکنهتاکی باید خودخوری کنی و توخودت جنگ داشته باشی سر ...

درسته،کاملاحق باشماس،دارم روخودم کارمیکنم،خداکنه ازپسش بربیام.ممنون ازوقتی که برام گذاشتی آبجی گلم خداخیرت بده وممنون ازدلسوزی وراهنماییت،ازته ته ته قلبم میخوام هیچوقت دلت نشکنه وغم نبینی

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

مادر شوهر دوستم جلو من و شوهر دوستم گف

اینقد عروسم برا خانوادش بی ارزش بود که یه چوب کبریتم ب عنوان جهاز بهش ندادن

دوستمم جواب داد خانواده ی ما دختر دسته گلشونو از سر راه نیاوردن ک مفت و مجانی ب کسی بدن یه چیزیم روش بذارن، جهیزیه نفقه مهریه همه ی اینا با شوهره

ب خنده گف خیلیم لطف کردم ک حامله شدم اگ ب من بود میگفتم حاملگی هم باید با پسرتون باشه😁

مادر شوهر دوستم جلو من و شوهر دوستم گفاینقد عروسم برا خانوادش بی ارزش بود که یه چوب کبریتم ب عنوان ج ...

درسته که دوستتون جواب داده ولی حس خوبی نگرفته و خونواده ش هم دخترشون رو در نظر نگرفتن..نامردیه کم بذاری دخترت رو بفرستی گوشه رینگ دعوا حتی اگه دخترت جنگنده خوبی باشه

درسته،کاملاحق باشماس،دارم روخودم کارمیکنم،خداکنه ازپسش بربیام.ممنون ازوقتی که برام گذاشتی آبجی گلم خ ...

قریونت برم همچنین 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
درسته که دوستتون جواب داده ولی حس خوبی نگرفته و خونواده ش هم دخترشون رو در نظر نگرفتن..نامردیه کم بذ ...

شرع و قانون میگه جهزیه، نفقه، مسکن، سیسمونی، مهریه و... همه با مرد هست 

بعضی از خود خانما فکر میکنن باید یه خروار جهیزیه ببرن تا ارزش داشته باشن

به شدت معتقدم ارزشم بالاتر از اینه که با بیمارای روحی که اینجا را واسه عقده گشایی و دعوا انتخاب کردن، همکلام بشم                به قول معروف اگه سگ آدمو بگیره نباید به جبرانش پاچه سگو گرفت       بخاطر همین خیلی جاها کاربرای دعوایی و عصبی و بی ادب و نادیده میگیرم و جواب توهیناشو نمیدم

بیشتر ببینید
شرع و قانون میگه جهزیه، نفقه، مسکن، سیسمونی، مهریه و... همه با مرد هست بعضی از خود خانما فکر میکنن ب ...

یه رساله و یه جزوه حقوق که نمیشه بذاریم زیر بغلمون ثابت کنیم اینا با مرده در صورتی که همه عرف رو می بینن و نتیجع میشه این بحثا..واقعیتش اینه که بله تو شروع روابط و اضافه شدن عضو جدید به خونواده ادما همدیگه رو خوب نمیشناسن و قضاوت از رو همین چیزاست تو دنیای بسیار مادی امروز هم عجیب نیست بخشی از ارزش یه خانم به جهازش باشه 

یه رساله و یه جزوه حقوق که نمیشه بذاریم زیر بغلمون ثابت کنیم اینا با مرده در صورتی که همه عرف رو می ...

نیاز به رساله و جزوه نیست

طرفت باشعور و عاقل باشه اینو میدونه

خیلی از جاها حتی عرف هم همین هست

نمیگم جهزیه نباشه، ولی یا کسی ازدواج کنین که دنبال جهیزیه نباشه، دنبال پولتون نباشه، ارزش خودتون را بدونه، بدونه اون جهیزیه هدیه از طرف خانوادتون هست، نه وظیفشون

هرچند بعضیا انگار واقعا میخوان یه چیزی هم دستی بدن تا یه پسری بیاد با دخترشون ازدواج کنه

وگرنه پسر بی کار بی خونه بی ماشین، غلط میکنه دنبال جهیزیه باشه

به شدت معتقدم ارزشم بالاتر از اینه که با بیمارای روحی که اینجا را واسه عقده گشایی و دعوا انتخاب کردن، همکلام بشم                به قول معروف اگه سگ آدمو بگیره نباید به جبرانش پاچه سگو گرفت       بخاطر همین خیلی جاها کاربرای دعوایی و عصبی و بی ادب و نادیده میگیرم و جواب توهیناشو نمیدم

بیشتر ببینید
نیاز به رساله و جزوه نیستطرفت باشعور و عاقل باشه اینو میدونهخیلی از جاها حتی عرف هم همین هستنمیگم جه ...

دیگه پسرم باید وضع مالی خوبی داشته باشه و پول پسر هم اررش محسوب میشه ..شعور پسر که ازت توقع نداشته باشه و هر چی بردی بگه دستت درد نکنه و اضافه نخواد یه چیزه جهیزیه خوب بردن که برای استفاده خودته و برای رفاه خودته و در عین حال دیگرانم می بینن دیگه اونم یه چیز جدا

چرا عزیزم ژولیده،باید جوان باشی فکر میکنم،از جوونیت نهایت بهره رو ببر

انشاءالله

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.