2777
2789
مشکل دخترت چیه؟

الان هر روز گریه میکنه...

الکی...

یه دختر کوچک تر دارم ۳ سالش هست...با اینکه اون دوستش داره ولی باز میگه مامان به من برس به آجی زیاد میرسی..

آب را اصلا نمیخوره.

میگه مامان باید به من آب بدی .بری بیاری.

باور کن خیلی خانم و با سیاست هست.

اما این ۲ تا مشکل را داره...

من واقعا خسته ام 

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

نه بین خرداد ومهر شک داشتمای مهر ماهی بلاواقعا همینطوره ،مهر ماهی ها حق خودشون را میگیرند .

😂🙌🏻البته بیشتر از شوهرم خیلی میترسن و حساب میبرن ازش منم از روز اول نشون دادم ک با کوچکترین حرفشون ناراحت میشم و گلایه میکنم دیگ حساب کار دستشون اومده ب لوس و نازنازو از خود راضی بینشون معروف شدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ازش هیچ متلکی نشنیدمولی تا دلت بخاد از شوهرم شنیدم

دقیقا منم مادرشوهر ندارم الحمدلله ولی شوهری دارم که جبران همه روکرده زندگیمو گوه کرده

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مادرشوهربی وجدان منم وقتی بچموبعدازهشت سال به دنیاآوردم وقتی بعداززایمان داشتیم ازبیمارستان برمیگشتیم توراه بهم گفت شکم به این بزرگی این یه ذره بچه توش بودولی جاریت شکمش اندازه نخودبودولی بچش انقدچاق وچله بود،این فقط یکی ازهنرماییاش تواین ۱۲ سال زندگیمه.ازخدامیخوام تاوان تموم دلشکستنام روتواین دنیاواون دنیابده

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

چون مادرم ظالمه و پشت من نبود پشت خانواده شوهرم بود چون اونا فامیلای خودشن 

ب خودش اجازه داد بهم گفت دخترتو ک از شیر و پوشک گرفتی ازت میگیرم برو ی بچه دیگ دنیا بیار 

زهرمارو درست برای اینجورادما که بخورنوالا توهم خیلی ساده و خودتو بی ارزش گرفتیاباور کن اینجورادما ه ...

همه منتظر امام زمان هستند ...

اما من هم منتظرم یکی بیاد....به اونها مثل خودشون رفتار کنه

وقتی تو عقد بودم گفت یه عروس دیگه می خواسته اما قسمت بود دیگه.بااین که خودشون اومدن خواستگاری.اینقدر ...

ب منم جلو جاریم گفت ک شوهرم با یکی دیگه نامزد بوده و خیلی میخواستتش و همه پول هاشو واسه اون دختر خرج میکرده,اون دخترم واسه شوهر من خیلی چی میخریده،کاش جلو جاریم نگفته بود خیلی خجالت کشیدم

😂🙌🏻البته بیشتر از شوهرم خیلی میترسن و حساب میبرن ازش منم از روز اول نشون دادم ک با کوچکترین حرفشو ...

خواهرم و خواهرشوهرم و دختر خواهرم، مهر ماهی هستند، دقیقا میفهمم چی میگی.

البته من که بهمنی هستم ،خیلی نمیتونم باهاشون صمیمی بشم، چون نقطه مقابلشونم،اونها با کلاس وبه روز، من ژولیده پولیده ،خخخخ

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

چرا ۴تپنوع غذا گذاشتین یه غذای ساده میزاشتین

نه ۴ نوع کباب

چنجه

جوجه 

دل و قلوه

کوبیده

تازه ظهر رفتم خورشت ماست خریدم گفتم زشته مهمان هستند.

بعدش واسه شب دادم برد 

گفتم شما که چیزی نخوردی حداقل این ببرید بدید بابا بخورند

من از اول روابطم با خانواده شوهرم محدود بود و هست. و  خونشون تا دعوت نشم برا ناهار یا شام نمیرم. و بدون همسرم هم خونشون نمیرم بیشتر از دو سه ساعت نمی مونم. به خاطر همون هم تا حالا بهم تیکه یا کنایه مستقیم نزدند حالا اگر خواسته باشند چیزی هم بگن   اونقدر بد نبوده یا من زیر ذره بین گذاشتم.