2777
2789

عا اینم بذار بگم😂

مادرشوهرم یبار برگشت گفت اره امیر (برادرشوهرم)  میگه مامان زن داداش حالا که فعلا دانشجوعه کارشو شروع نکرده ولی وقتی کارشو شروع کرد من که دیکه نمیرم خونشون شمارو هم نمیذارم برید اصلا دلم نمیکشه از دستش غذا بخورم از بس با مریض سر و کار داره حس میکنم خونشون پر ویروسه😕😂

منم خندیدم گفتم ای بابا بهش بگید هرجور مایلی اما باز من حین کار با زنده سر وکار دارم الان که بیشتر کارم با مرده و حیوونه😂میخواد راجع به همین حین تحصیلمم یکم بیشتر فکرکنه😂

برادرشوهرم17 سالشه 

یبار این حرفو زد من خندیدم چیز خاصی نگفتم دوباره همین حرفو جلو خواهرشوهرم زد دیگه جوابشو دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرشوهرا کلا بیعقلن

نباید حرفشونو به دل گرفت 

با خنده جوابشو بدید خفه میشه

اینترنت رو خاموش کن اگه یه نفر بهت زنگ زد 😐  زنگ زد بهت که ببینه زنده ای...یعنی تنها نیستی مجازی رو جدی نگیر :))          به فضای مجازی بها ندید غیر واقعیه...به خودتون احساس خوب نبودن و ناکافی بودن ندید ...!  زامبی های مجازی در رستاخیز مجازی را زیاد جدی نگیرید اینها بدترین نسخه های خود را در واقعیت و بهترین نسخه های خود در مجازی هستند که فریب کاری و ریا در ان انتها ندارد موفق باشید:))                            https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بیشتر ببینید
من قاطی کنم میگم خرم سفیده عزیزم ک چی؟

اتفاقا ابنم یادم افتاد😂😂ولی خواستم احتراممون حفظ بشه

کسی که انقدر از سطح فرهنگ و شعور پایینی برخورداره که افتخار و ارزش خودش رو تو چیز هایی میبینه که حتی ذره ای تو انتخابش نقش نداشته و به جز پوست سفید تو زندگیش هیچ چیز دیگه ای برای پز دادن نداره😂نباید باهاش دهن به دهن شد باید گذاشت تو همون جهالت بمونه

الان دخترم ۱۰ سالش هست....و مادر شوهرم دوستش داره زیادآما وقتی یاد اون لحظه می‌افتم بی‌اختیار گریم م ...

مشکل دخترت چیه؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
مادرشوهرم از ترس پسرش خیلی نمیتونه تیکه بندازه چون میدونخ پسرش خیلی ناراحت میشه و برخورد میکنه اما خ ...

من چیی. خواهر شوهرم هم رنگ خودمه با کک و مک فراوان .  همش میگن خوبه بچت مثل عمش سفید مفیده. من که جز لک و مک چیزی نمی‌بینم . اصلا هم سفید نیس

مادر شوهر و خواهر شوهرای بی عقل منم تعریف کردن واقعا موندم توش همینجوری خواستن یه چیزی گفته باشن یا ...

خدا از نیت همه باخبره.چقدر می خوان عمر کنن؟بعدش باید اون دنیا عذاب بکشن .

از روز اول من را نمی‌خواست...خیلی اذیتم کرد....ولی شوهرم انسان بود..الان هم واسه سیزده بدر دعوتش کرد ...

زهرمارو درست برای اینجورادما که بخورن

والا توهم خیلی ساده  و خودتو بی ارزش گرفتیا

باور کن اینجورادما هرکی بهشون برینه عزیز میشه میگی نه امتحان کن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مهرماهی ام لابد فکر کردی خرداد یا آبانم؟😂

نه بین خرداد ومهر شک داشتم

ای مهر ماهی بلا

واقعا همینطوره ،مهر ماهی ها حق خودشون را میگیرند .

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یه بار میوه شستم خونشون گفت من نمی‌خورم تو کثیف شستی الان مامانم رفته تو روستا زندگی می‌کنه خودشون به میل خودشون رفتن و دوست داشتن اونجا زمین دارن می‌خوان بسازن پدرشوهرمم به مادرشوهرم گفته خونرو بفروشیم واسه زندگی بریم شمال حالا هر دفعه میگه من نمیتونم برم دهات زندگی کنم یه جوری که خانواده تو دهاتین منظورش اینه وااای که حرفا و کاراش یادم میاد ازش بدم میاد انقد بدجنس و عقده ای و فضول ولی پیش همه میگه من فرشتم

من چیی. خواهر شوهرم هم رنگ خودمه با کک و مک فراوان . همش میگن خوبه بچت مثل عمش سفید مفیده. من که جز ...

هعییی اتفاقا به یه کاربر دیگه میگفتم

اینا انقدر سطح شعورشون پایینه که ارزش خودشونو تو چیزی میبینن که خودشون تو انتخابش نقش نداتشن و به اون افتخار میکنن 

نذار بچت بشنوه این حرفارو

میدونستی شوهرت قبل تو عاشق یکی دیگه بود 

من نذاشتم ولی نتونستم حریف تو یکی بشم !

نمی‌دونم چرا هر دختری میاد خانواده ما 

جهاز داغون داره !

کاش راجبت تحقیق میکردم ببینم بابات کی بوده (پدرم 

فوت کرده )

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید