2777
2789

منم یک تیکه از یک عروس به مادرشوهر میگم

خانواده عروس از نظر مالی وضعشون بهتر از خانواده داماد بود.

گفته، خودتون را پشت مال بابام قایم کردید و از اعتبارش استفاده می کنید.

من از تیکه های عروس ها فهمیدم که فقط پسرهای بی عقل میتونند زن بگیرند و به خاطر ترس از مهریه هر خفت وخواری را تحمل کنند

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

انقد شنیدم نمی‌دونم کدوم بگم کلا عادتش حرفاش با تیکه میگه   ولی فکر کنم بدترینش این بود که من جهاز نیاوردم یه بار برگشت یکی مثال زد که شرایطش مثل بابای من بود بعد بنده خدا ماشین زیر پاش فروخت به دخترش جهاز داد برگشت گفت انقد بی فکر بودن مستاجرن نمی‌دونم به فکر پس انداز نبودن که باید جهاز بدن کلا به شدت فضول و دخالتگر قبل عید گفتم امسال دلم باهاش صاف کنم کینهارو بذارم کنار عیدم رفتم خونشون سعی کردم خیلی بهتر از قبل باشم ولی تو عید که رفتم خونه بابام زنگ زده بود به شوهرم که پدرزنت آجیل خریده مادرزنت غذا درست می‌کنه اینارو شنیدم بدتر از قبل ازش متنفر شدم جوری که پریشب زنگ زد بهم دلم نمی‌خواست صداش بشنوم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرض داشته اینجوری گفته؟

از روز اول من را نمی‌خواست...

خیلی اذیتم کرد....

ولی شوهرم انسان بود..

الان هم واسه سیزده بدر دعوتش کردم. خودم کشتم ۴ نوع کباب و دسر آماده گردم.

سر غذا رفت غذای خودش آورد نشست خورد....

و من تا به امروز حتی تو نگفتم....

دعا کنید به شادی راحت بشم...با هم در یک ساختمان هستیم

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

هی دم به دقیقه تا منو میبینه میگه قدر پسر منو بدون طلاس طلاس منم بعضی وقتا محل نمیدم بعضی وقتا میگم ...

نباید شما اینجوری بگی

یبار بگو پس چی که قدرشومیدونم همونجور که پسرتون همیشه از من قدردانی میکنه خب طلا میره دنبال طلا دیگه 

با خنده بگو نه با عصبانیت

انقدر حرف شنیدم که نمیدونم کدومو بگم .بعد از عقد هی میگفت فلانی گفته پسر به این خوبی داشتی چرا دختر ...

برا منم گفت فلانی گفته این چیه برا پسرت گرفتی شوهرم یه قشقری به پا کرد همه زهله ترکوندن

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

دو روز قبل از عید بود 

دخترخاله شوهرم باردار شده بود مادرشوهرم سریع زنگم زد ، من با مهربونی جواب دادم که یهو گفت فلانی باردار شده ولی تو چی ...

هنگ کردم برای اولین بار قلبم درد گرفت 

فقط اون موقع با خونسردی گفتم ما اقدام نیستیم و بچه نمیخوایم ولی تا ده روز با شوهرم دعوا داشتم 

محلش نزار و سکوت بهترین کاره

ببین اینقدر احترام میزارم.

نمیتونه بگه من چه بدی کردم....؟

کل فامیل حتی یکبار از من هیچ چیز ندیدن...

اما اینکه باید باشی و تحمل کنی سخته خیلی دعام کنید به شادی بریم 

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

اینکه روزای اول هممونو دعوت کرد خونشون با خانواده های خودشونو سر سفره خواستم کمک کنم بعد نمیدونم سریه موضوعی رک به خانوادم گفت عروس هیچوقت دختر ادم نمیشه دخترم پسرمهحالا تازه عقد بودم

یبارم توی جمع فامیلاشون گفت خونشون مثل حلبی ابادیا خاکو بهم ریختست.ماداشتیم خونمونو بازسازی میکردیم همین

یبارم اوایل عقد به شوهرم زنگ زد که چرا از حسابت هی پول میکشی پیامکش واسه اون میرفت حالا حد ۵۰ تومن بود .گفت بزارخودش بره خرید چرا تو واسش میخری حالا خرید عیدم بود

جلوی روم میگفت باید به شوهرت پول بدی

و....

درکل مادرشوهری حسودو خولو چل دارم 

وقتی تو عقد بودم گفت یه عروس دیگه می خواسته اما قسمت بود دیگه.بااین که خودشون اومدن خواستگاری.اینقدر ...

مادر شوهر و خواهر شوهرای بی عقل منم تعریف کردن واقعا موندم توش همینجوری خواستن یه چیزی گفته باشن یا منظور داشتن و هدفشون ناراحت کردن من بود؟