2777
2789

من نامزد کردم خسیس نیست عقدیم 

این  ماه اول ماه درخواست پول کردم گفت حقوق دادن چشم میدونم دادن اما دوروز پیش گفت بدهی داشتم خیلی ومیدونم بدهی داشته 

اما من پول لازم دارم آخر ماه تولدشه غیر اون پولم نیاز دارم

بنظرتون یاد آور شم باز یان میدونم نداره اما خب منم دانشجوام راه دور یه سری هزینه ها خانوادم میدن یه سری بااونه

بگو گربه رو دم حجله بکش از الان عادت کنه ب پول ندادن ب مشکل میخوری تااخر عمرت

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم دیگه نگو، چون حقوق هرو تازه دادن، وقتی میگه بذار حقوق بیاد یعنی این ماه نداره، ضمنا شما عقدی نباید پول بگیری، اگه بخواد خودش میده، من عقد بودم داداشم میگفت حق نداری بگیری، شوهرم خودش هر ماه بهم پول میداد، اما داداشم میگفت نگیری یه وقت فعلا زشته

بچه‌ها اینکه از نامزد پول بگیرین برای شما هم قفله؟

عقد هستن نمیشه برای همه یه قانون مشترک گذاشت 

من خودم عقد که هیچ تا سه سال اول زندگی از همسرم هزارتومنم نگرفتم اما قرار نیست همه مثل هم باشیم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بیشتر ببینید
بچه‌ها اینکه از نامزد پول بگیرین برای شما هم قفله؟

اتفاقا تو همون نامزدی باید ازش بخوای ببینی خرج کن هست یا نه اگه نیس دکمه ofشو بزنی 

بعد ازدواج بفهمی خسیس میخوای چیکار کنی

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

درستش اینه آقا به نسبت درآمدش برای خانومش خرج کنه 

به نظرم دوران عقد خیلی سختگیری نکن اما محکش برن 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بیشتر ببینید