2777
2789
عنوان

کسایی دیدی ک جدابشن و بعداز مدت طولانی بهم برگردن و ازدواج کنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 55 پست

یکی شوهرش شیشه میکشید ۵ سال زنشو رها کرد رفت زنه طلاق گرفت شوهره بعد ۵ سال ترک کرد بازم ازدواج کردن الان ۳تا پسر دارن و در اوج خوشبختی ان.

یکیشونم بچه دار نمیشدن طلاق گرفتن بعداز دوسال مجدد ازدواج کردن الان یه دختر دارن

البته نظر من اینه بلانسبت بقیه دوستان

شورت قبلی اوکیه باز خوبه نگفتی بلانسبت چیزی ک بالا آوردی رو دوباره نخور😂

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره عقد بودن پسره با یه دختره در ارتباط بود طلاق گرفتن رفت با اون دختره ازدواج کرد یه بچه هم داشتن بعد پنج سال از اون جدا شد برگشت به اولی از اینم یه بچه داره الان زندگیشون خوبه خدا رو شکر

آره عقد بودن پسره با یه دختره در ارتباط بود طلاق گرفتن رفت با اون دختره ازدواج کرد یه بچه هم داشتن ب ...

واو.چه پیچیده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
دختر دایی من جدا شدبا یه اقایی ازدواج کرد و بنده خدا تصادف کردبرگشت با شوهر اولش ازدواج کردالان خیلی ...

خیلی بده اینجوری . بدونی زنتو قبلا یکی دیگه ک ر د ه . تو بخای دوباره بگیریش 

شورت قبلی اوکیه باز خوبه نگفتی بلانسبت چیزی ک بالا آوردی رو دوباره نخور😂

🤣نه دیگه.امکان پذیر نیست

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

اره عزیزم دیدم 

پسر دایی مامانم با نامزدش بهم زدن ( فامیل هستن هر دو) 

پسره با یه دختر غریبه  عقد کرد و از اون دختره جدا شد 

چند وقت بعد دوباره با نامزد اولش ازدواج کرد الانم یه دختر پسر دارن 

چقد زن اولی سختی کشید از اقوام خیلی نزدیکمه

خدا دوسش داشته

بیشتر ببینید
بله فامیل نزدیک بعد از ۷سال برگشتند

رابطشون چطور شد؟ خوب یا بد

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭