2777
2789
عنوان

هنوز بیمارستان م ‌برای پسرم دعا کنید خیلی کوچولو 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 139 پست
آوردش اهواز بیمارستان ابوذر .کجا بیارمش هر جا باشه فقط خوب بشع

تهران ..بیمارستان علی اصغر..دکتر های خوبی داره مال اطفاله

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فعلا مشکوک شدن به مننژیت چکار کنم هر کسی به چیزی میکه

بذار هر تشخیصی که میدن آزمایش هاشو انجام بدن .. یه سالگی سن خیلی حساسیه باید زودتر خوب شه .. خدای نکرده بخاطر مانع شدن هات اتفاقی برا بچه ات بیفته یه عمر دیگه نمی تونی خودت رو ببخشی .. پس دست وردار بیخیال شو بذار دکترها کارشونو بکنن .. تازه از خدات باشه چهار تا عکس و آزمایش اضافه هم بگیرن تا تشخیص شون دقیق و قطعی باشه ..

بذار هر تشخیصی که میدن آزمایش هاشو انجام بدن .. یه سالگی سن خیلی حساسیه باید زودتر خوب شه .. خدای نک ...

مادر ی .حس بد ی گرفتم از آزمایش آب کمر.چندنفر دیدم که لب کمرشون گرفتن دیگه رشد نکردن

نه می ترسم دیدم آب بدن بچه کسی گرفتن دیگه رشد نکرده

عزیزم آب بدن چیه؟ اگه منظورت نخاع هست از کمر بچه من وقتی دوسالش بود و چهار ساله انجام داده

مشکلی تو رشدش نداشته

بنظرم دکتری که بهش اعتماد داری تشخیصش درسته بذار انجام بدن بلکه بچه طفلی زودتر درمان بشه