2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرم بود ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10869 بازدید | 206 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق داری ولی زندگیه مشترکه با لجبازی فقط اوضاع بدتر میشه مخصوصا تو دوره ای که مردها خیلی بی گذش ...

به نظرت دلیلش چیه که مردا انقدر بی‌ ذشت شدن می‌دونی چرا به خاطر اینکه ما زنا هی کوتاه اومدیم اومدیم گفتیم اگه شوهرت فلان کارو کرد اشکالی نداره تو از در محبت وارد شد تو تلافی نکن تو لجبازی نکن تو کانون خانواده رو گرم نگه دار برای اینه که یه عده مرد انقدر هار شدن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

سالهاست هیچ حرکتی نزده خب لج کنه

باید یادش بدی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم حق داری ولی زندگیه مشترکه با لجبازی فقط اوضاع بدتر میشه مخصوصا تو دوره ای که مردها خیلی بی گذش ...

بزار هرجور دوس داره بشه چون واقعا دلم شکسته روز تولدم خیلییی سخت میگذره

به نظرت دلیلش چیه که مردا انقدر بی‌ ذشت شدن می‌دونی چرا به خاطر اینکه ما زنا هی کوتاه اومدیم اومدیم ...

اره متاسفانه همشم از فرهنگ غلطی که برامون جا انداختنه که باید تو سر زن هم زدن صداش در نیاد بشینه بچه هاشو بزرگ کنه

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

باور کن حتی دوستام تولدم یادشونه تبریک میگن اما این عین گاو میمونه انگار ن انگار

من از چند روز قبل تر هی یادش میندازم 

ولی اون هم عین خر خودشو میزنه ب نفهمی هیچی برام نمیخره 💔💔

اره متاسفانه همشم از فرهنگ غلطی که برامون جا انداختنه که باید تو سر زن هم زدن صداش در نیاد بشینه بچه ...

پس یه جایی باید جلوی این فرهنگ غلط خودمون بگیریم باید نشون بدیم هر عملی عکس‌العملی داره نه اینکه اگر شوهر هر کاری کرد ما فقط بسوزیم و بسازیم و دم نزنیم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

به نظرت دلیلش چیه که مردا انقدر بی‌ ذشت شدن می‌دونی چرا به خاطر اینکه ما زنا هی کوتاه اومدیم اومدیم ...

واای دقیقا 

منم قبلا خیلی از خودگذشتگی کردم خیلی خودمو کوچیک کردم 

اما طرف فک کرد من ارزشم همونقدر یا من انقد بی کس و کارم ک چسبیدم ب این

واای دقیقا منم قبلا خیلی از خودگذشتگی کردم خیلی خودمو کوچیک کردم اما طرف فک کرد من ارزشم همونقدر یا ...

دقیقاً 

اگر امشب این کارو نمی‌کردی پیش خودش می‌گفت ببین من چقدر آدم مهمیم که بازم که من هیچ وقت تولدشو تبریک نمیگم هیچ کاری نمی‌کنم برام جبران می‌کنه تولد می‌گیره کادو بهم میده خیلی ببخشید از نظر خودش میگه من خیلی آدم مهمی هستم ولی هیچی نیست ولی با کار امشبت نشون دادی من دارم بهت لطف می‌کنم و از یه جایی به بعد می‌تونم این لطفو ازت بگیرم

چی گرفتی؟چرا دعوا انداخت؟

یه جشن بزرگ گرفتم خانواده اش رو دعوت کردم کادو کت شلوار و گل بود عوضش یجوری تو جشن نشست انگار باباش مرده قیافه غمگین افسرده گرفت با همه بد حرف زد مهمونا هم دیدن این بداخلاقی میکنه رفتن حتی میوه و شیرینی نخوردن ،برگشت گفت مگه من بچم این مسخره بازیا چیه دیگه بادکنک و کیک و شمعو آهنگ 😒هی اون گفت من گفتم بحث بالا گرفت خلاصه که دلم بدجوری شکست الان هفت ساله که حتی بهش تبریک هم نمیگم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید