2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرم بود ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10875 بازدید | 206 پست
خب چرا همش باید از طرف ما خانوما باشه؟ بنظرت من گذشت نکردم؟ من خیلی خوب رفتار کردم در قبال خودش

خانوم و آقا فرقی نداره...مهم اینه در رفتارمون احترام و گذشت داشته باشیم..اگه بخوایم منتظر بمونیم تا طرف مقابل این کارها رو انجام بده، دنیا و عمر ما زود تموم میشه ولی ما هنوز منتظر موندیم و لحظاتمون رو زندگی نکردیم..

کانال تلگرام : cheraghdell@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری می خوای بکنی بکن ولی یه چیزی بگم خانم ها: هیچ مردی رو لازم نیست بهش یاد بدی کادو بگیره یا محبت کنه یا محبت آمیز حرف بزنه.  اونا خیلی خیلی بهتر ازمابلدن.  وقتی نمیکنن یعنی نمی خوان که بکنن. اینم تجربه دوازده سال زندگی من.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
چرا اخه شوهر منم همینطوریه ها هیچ ذوقی هیچ واکنشی ب هیچ مسئله ای نداره خشک و یبوس😐من همسنام انقد ان ...

تازه وعسه یچیزی که ذوق دارم هی بهم میگه میدونی ما چند سالمونه سنی ازمون گذشته 😑 خودش ۳۳ من ۳۱

اسی روز تولد منم شوهرم باهام دعوا کرد . یادمه کیک خونگی درست کردم بهش گفتم امروزو برا خودمون باشیم ب ...

مدیون منی اگه براش کادو بخری و تولد بگیری. اصلاااااا به روی خودت نمیاری. غذا هم خیلی معمولی و ساده درست میکنی