2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرم بود ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10869 بازدید | 206 پست
حق که بله ولی کاش بخاطر دل خودت و یاد دادن به اون هم که شده حداقل ی شام ساده و ی گل میگرفتی ....وبهش ...

واقعا انقد دلم شکسته دست و دلم ب هیچ کاری نرفت 

حتی گفتم بخاطر پسرم برم کیک بگیرم یاد حرفاش و کاراش افتادم نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا ایول بهت ماشاالله 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

خیلی کار خوبی کردی به نظر من به هر کسی باید همونجوری برخورد بکنی که باهات برخورد می‌کنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اینطوری که بدتر لج می‌کنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کار خوبی کردی نمیدونم چرا دل منم خنک شدتا باشه بفهمه عن خاصی نیست و هرکنشی واکنشی داره

دقیقا وقتی ک‌گفت عصبی چون‌تولدش برام‌مهم‌نبود دلم خنک شد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
واقعا انقد دلم شکسته دست و دلم ب هیچ کاری نرفت حتی گفتم بخاطر پسرم برم کیک بگیرم یاد حرفاش و کاراش ا ...

ی روز دیگ بخاطر پسرت کیک بگیر خوش بگذرونید 

بهترین کار ک‌میتونستی بکنی کردی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

عزیزم حق داری ولی زندگیه مشترکه با لجبازی فقط اوضاع بدتر میشه مخصوصا تو دوره ای که مردها خیلی بی گذشت شدن

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️