2777
2789
عنوان

چرا خانومایی که شوهرشون مغازه داره مثل گرگ زخمی به مشتری نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 98 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه کارتو عین وحشی ها گرفت،منم کارتو خیلی بدتر ازش گرفتم وسایلم پرت کردم،ناخنشم کاشت بود ببین چطوری ش ...

وا چه ندید بدید. منم شوهرم مغازه داره ولی بهش اعتماد دارم. 

خیلی سخته پناهت باشه در آغوش گرفتن خودت گوشه اتاق. خیلی سخته بی کسی. خیلی سخته هم از خونه پدر سیر باشی هم از خونه شوهر. بی پناه بی پناه😭😭😭😭😭

کمی راست میگن از بس زنها یه جوری شدن با جاریم رفتیم مشهد مغازهدوبار مغازه دار تعارف کرد و کلی سرش ش ...

دقیقا

گاهی بعصی خانما حق دارن،دیروز تو مطب دکتر جا نبود شوهرم دم در ایستاده بود، یک خانمه ب شوهرم خیییره شده بود😐

منم ب شوهرم‌گفتم تو برو تو ماشین 

لابد اون شوهر عتیقه شون‌کاری کرده که اینا حساس شدن درمورد اونا کاری از دستشون برنمیاد میچسبن به خانوما ولی اخه چندتا رن رو میشه از جلو چشم شوهراشون جمع کنن

من که همسرم هم کارمند خانم دارن هم مراجع خانم خیلی دارن اتفاقا از اون مردای کچل و چاق و…نیستن خیلی هم تو دل برو و جذابن ولی هیچوقت فکر نکردم به این مساله چون مطمینم هیچکس نمیتونه ایشونو از راه بدر کنه جون خودشون نمیخان‌

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
منم بهش گفتماما جاریم کلا خیلی احساس خوشگلی و خوشتیپی دارههی میگفت نهههههههههههههههههه عاشقم شده بلن ...

وای زن متاهل این حرف ها چه بوده گفته!!!

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

منم حرفم اینه که وقتی به اون بدرد نخور اعتماد نداری چرا پاچه ی مشتری رو میگیری

انگار مادرشه اونم کودک که مراقبه خطا نکنه

خیلی سخته پناهت باشه در آغوش گرفتن خودت گوشه اتاق. خیلی سخته بی کسی. خیلی سخته هم از خونه پدر سیر باشی هم از خونه شوهر. بی پناه بی پناه😭😭😭😭😭

کمی راست میگن از بس زنها یه جوری شدن با جاریم رفتیم مشهد مغازهدوبار مغازه دار تعارف کرد و کلی سرش ش ...

😑😑😑😑

عکست و بردار الان چشم میزنن زودباش بردار

قربونت برم🤣🤣🤣🤍

در اون حدم نیستم

به چشم شما قشنگ اومدم

مرسی از قلب مهربونت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

من تو یه مهمونی بودم شوهره یکی از اشناها صحبت میکرد من خوب مستقیم نگاش میکردم دیدم همش زنه چشمش رو منه . منم دیگه مرده حرف میزد در و دیوارو میدیدم. اونم اتفاقا مغازه دار بود 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بیشتر ببینید