2777
2789
عنوان

چرا خانومایی که شوهرشون مغازه داره مثل گرگ زخمی به مشتری نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 98 پست
فروشنده های مشهدی عاشق تک تک مشتری ها میشن! عادتشونه اینطوری رفتار کنن برا جلب مشتری مشخصه

منم بهش گفتم

اما جاریم کلا خیلی احساس خوشگلی و خوشتیپی داره

هی میگفت نهههههههههههههههههه عاشقم شده 

بلند بلند تو بازار رضا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه دار شدید ادرس بدید خدمت برسیم😂😁البته خودم هنوز یکی نیس تودمو بگیره چ برسه بخام برا بچم زن ...

ایشاللههه به وقتش ما در خدمتیم عزیزمم🥰😍🤍😂😂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
ترسیدن باید پاچه ی همه رو بگیرن؟اینو که شستم دفعه بعد هم همچین موردی ببینم همونجا از خجالتش درمیام ت ...

دیگه هار شدن اون چپرچلاقم بعد کلی رل و اکس گیر آوردن نمیخواد حرص بخوری 😄

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چون زنها و دخترهامون با هر مجرد و متاهلی اوکی میشن ملت ترسیدن

همیشه زنها علیه زنها! چرا نمیگی فروشنده انقدر هوله که با هر زن و دختری جور میشه در حالیکه زن و یچه داره ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
وسایلو پرت کردم سمت صورتش گفتم ی دام پزشک برو،زد زیر گریه،از شدت توهم مریض بود

چه کار زشتی 

شاید اون خانم از یه چی دیگه ناراحت بوده و رفتارش دست خودش نبوده 

دلشو شکستی بیچاره رو 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
چه کار زشتی شاید اون خانم از یه چی دیگه ناراحت بوده و رفتارش دست خودش نبوده دلشو شکستی بیچاره رو

دیگه فرقشو میفهمم دیگه ،بیخود می‌کنه از جای دیگه ناراحته کارت بانکیمو عین وحشی ها ازم میگیره،برنامم با متوهما از این به بعد همینه