2777
2789
عنوان

واقعا کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 70 پست
موافقم .درس خوندن واقعا مهمه کسی که درس نخونده باشه شوهر کرده باشه عمرشو تباه کردن .کار کردن حتی با ...

دیقااا بعضی که تحصبل ندارن عقده ای ان البته نه همشون

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

فدات گلی

بوس

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم به شخصه زیر ۲۰ ازدواج کردمدرسم هم عالی بود و سال اول یه رشته ی خوب قبول شدم که چون از محل زن ...

دیقااا 

ولی ما تاتو فامیل دیدم دخترای ۱۳/۱۴ ساله با پسرای خیلی پولدار درسم نخوندنن 

الان هنوز به هیجده نرسیدن بچه دارن نصفشون

همچی تو ازدواج نیست بخداا نیستتتو جایی زندگی میکنم که بعد بیست اصلا خاستگاری نمیاد یاهم بیاد درب دا ...

قربونت حالا رسم شما فرق داره من خودم تا پایان لیسانسم اصلا نمیذاشتن خواستگار بیاد بعد اونم اینقدر سخت گیری کردیم که کلی مورد رد شدن،حالا رفتم برا ارشد اونم گرفتم و سی و رد کردم و شدم آخرین دختر فامیل که ازدواج کرد،به هر حال ختم به خیر شد :) مادرتم نگران اینه .

قربونت حالا رسم شما فرق داره من خودم تا پایان لیسانسم اصلا نمیذاشتن خواستگار بیاد بعد اونم اینقدر سخ ...

مادرم اشتباه میکنه 

من دستگاه جوجه کشی نیست 

من حق دارم بادوستم وقت بگزرونم 

حق دارم برم سرکار تجربه کسب کنم کار کنم 

بیزینس خودمو بزنم 

کسب کار خودم پیدا کنم 

باادم هایی مختلف تو جامعه تعامل داشته باشه 

نه صرفا دستگاه جوجه کشی بچه اوردن باشم

قربونت حالا رسم شما فرق داره من خودم تا پایان لیسانسم اصلا نمیذاشتن خواستگار بیاد بعد اونم اینقدر سخ ...

یسوال هرکسی زودتر ازدواج کنه بهش مدال میدن

ما هم داریم دختره دوم دبیرستان رو تموم نکرده ازدواج کرد.من باورت میشه از بس حرص خوردم عروسیش هم نتون ...

دیگه درس نخوند

والا بستگی ب شرایط زندگی و اجتماعی که توش بزرگ شدین دارهمن ۲۰ عروسی کردم و راضیم

عقد ۲٠ سالگی بود دانشگاه رفتی؟ 

۱۶سالگی ازدواج کردم بشدت خام بودم همسرم آدم خوبیعولی خیلی عجله کردم واقعا پشیمونم ..

دیقاا