که بخاطر سن کمش تو ازدواج به مشکل بخوره ولی طرف مقابلش ادم خوبیه بوده اینجا نصف کاربرا میگن زیر ۲۵ازدواج کنی فرداش طلاق میگیری خونه باباتی پسرهم خوب باشه بازم به مشکل میخوری
تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همچی تو ازدواج نیست بخداا نیستتتو جایی زندگی میکنم که بعد بیست اصلا خاستگاری نمیاد یاهم بیاد درب دا ...
قربونت حالا رسم شما فرق داره من خودم تا پایان لیسانسم اصلا نمیذاشتن خواستگار بیاد بعد اونم اینقدر سخت گیری کردیم که کلی مورد رد شدن،حالا رفتم برا ارشد اونم گرفتم و سی و رد کردم و شدم آخرین دختر فامیل که ازدواج کرد،به هر حال ختم به خیر شد :) مادرتم نگران اینه .