2777
2789
عنوان

واقعا کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 70 پست
حسرت ازدواج.... اگه اینجور حساب کنیم که نصف مادارا تحصیلات ندارنجامعه از لحاظ علمی ضعیف نمیشه؟ بعد ...

ربطی نداره ... بستگی به اراده آدم داره.

اتفاقا بعد ازدواج من تازه کارمو شروع کردم 😁 فقط همون سال اولش سخته چون دائم مهمونی و خوش گذرونیه

گفت میخاد بره شبانه لااقل دیپلم بگیره چقدر هم درسخون بود تیزهوشان درس میخوند🤦

به اجبار خانواده بوده؟  

مامان منم خیلی اصرار میکردد ولی خببب من خودم نزاشتم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره ... بستگی به اراده آدم داره.اتفاقا بعد ازدواج من تازه کارمو شروع کردم 😁 فقط همون سال اول ...

منظورم کسایی که بعد ازدواج ترک تحصیل میکنن

نه صرفا شما

یسوال هرکسی زودتر ازدواج کنه بهش مدال میدن

اینقدر بحث نکن بله اگه سنت از حدی بگذره که دیگه خواستگاریت نیان پشبمونیش برا خودت میمونه ،تشکیل خانواده مهمه مجذوب شعار نشو .البته تو سنی نداری و طرف ما هنوز بچه به حساب میای ولی رسم شما فرق میکنه پس با دید باز تصمیم بگیر عزیزم ،ایشالله هر انچه برات خیره پیش بیاد.

عقد ۲٠ سالگی بود دانشگاه رفتی؟

عزیزم من کاردانی که گرفتم فهمیدم ب رشتم علاقه ندارم راهمو کج کردم و چیزی که دوست داشتم رو دنبال کردم و الان یه خانم ۲۷ ساله موفقم که مادر دو فرزندم ،شاغلم یعنی اموزشگاه طراحی و دوختمو سه ماه قبل عید باز کردم

واسه همه یه نسخه نمیشه پیچید شما ببین کی شرایطشو داری ازدواج کن ب اینا که میگن فلان سن ازدواج کن یا نکن گوش نده

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من حس میکنم مادرش خیلی دوست داشته این آقا دامادش بشه چون خیلی پولداره دختره هم بدش نیومده لاابداما ا ...

مگه همچی پوله اینده دختر چی میشه؟  

اون خودش عقل نداره

عزیزم من کاردانی که گرفتم فهمیدم ب رشتم علاقه ندارم راهمو کج کردم و چیزی که دوست داشتم رو دنبال کردم ...

ولی تحصیل مهمه 

عزیزم من کاردانی که گرفتم فهمیدم ب رشتم علاقه ندارم راهمو کج کردم و چیزی که دوست داشتم رو دنبال کردم ...

ولی دخترات نزار زود ازدواج کنن همیم

اینقدر بحث نکن بله اگه سنت از حدی بگذره که دیگه خواستگاریت نیان پشبمونیش برا خودت میمونه ،تشکیل خانو ...

یعنی میگع این چیزارو یه دختر نباید تجربه کنه

ولی تحصیل مهمه

مدرک های منو با دوتا لیسانس مطابقت دادن عزیزم

تحصیل خیلی مهمه ،خیلی

ولی بعد ازدواجم میشه درس خوند

الانم شما همینطور که داری درس میخونی بذار خواستگارا بیان ولی شرط و حق تحصیل بگیر و با ادم درستش ازدواج کن

ان شاءالله هرچی خیره و دلت میخواد برات رقم بخوره

ولی دخترات نزار زود ازدواج کنن همیم

زیر ۲۰ نمیذارم

ولی تا هر وقت که دلشون خواست خونه پدریشون خونه خودشونه

مگر منو مجبور کردن که بخوام مجبورشون کنم؟