2777
2789
عنوان

واقعا کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 70 پست
یعنی میگع این چیزارو یه دختر نباید تجربه کنه

چرا عزیز دلم تو حق داری دانشگاه بری,سر کار بری پول خودت و تجربه کنی که خیلی مزه میده و من اصلا با رسم شما موافق نیستم متنها حیف تو که جای اشتباهی دنیا اومدی . حالام وقتی اینقدر درس و دوس داری بخون شاید قسمتت جای دیگه باشه و به وقتش ازدواج خوبیم میکنی ایشالله.من برات ارزوی خوشبختی میکنم ایشالله بهش میرسی.

مدرک های منو با دوتا لیسانس مطابقت دادن عزیزمتحصیل خیلی مهمه ،خیلیولی بعد ازدواجم میشه درس خوندالانم ...

ازدواج سنتی قبول ندارم

چون ایینجا بدون شناخته 

شنبه جلسه اول خاستگاری 

سه شنبه عقده 

اصلانامزدی  ندارن

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج سنتی قبول ندارمچون ایینجا بدون شناخته شنبه جلسه اول خاستگاری سه شنبه عقده اصلانامزدی ندارن

خب پس خودت دست بکار شو

اتفاقا منم سنتی تا حدی قبول ندارم نمیدونم شاید بخاطر اینکه خودم سنتی نبودم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
چرا عزیز دلم تو حق داری دانشگاه بری,سر کار بری پول خودت و تجربه کنی که خیلی مزه میده و من اصلا با رس ...

دختر خالم ۱۸سالش بود هیج کس باهاش ازدواج نمیکرد 

دیگع با بدبختی یکی رو پیدا کردن که ازدواج کنه باهاش 

ازهمه دیرتر اون ازدواج کرد 

اللن دهه نودی میبینم عقد کرده

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

خب پس خودت دست بکار شواتفاقا منم سنتی تا حدی قبول ندارم نمیدونم شاید بخاطر اینکه خودم سنتی نبودم

مگه الکی باید خودش مارو پیداکنه 🤣

زیر ۲۰ نمیذارمولی تا هر وقت که دلشون خواست خونه پدریشون خونه خودشونهمگر منو مجبور کردن که بخوام مجبو ...

نه منظورم کم سن شوهر ندید همین

ولی الان از من که لیسانس دارم خوشبخت تر هستن

ولی کودک همسرن 

خیلی دردناکه اینجوری که دیگه مجبور باشی تو سن پایین ازدواج کنی :(((

دیگهههـــ

سلام به این حرفا اهمیت نده

ازدواج مهمتر از سن شعور میطلبه یعنی آدمایی دیدم  ۱۷ سال ولی شغورشون از فرد بالغ بیشتره آدمایی دیدم نوه دارن اما شعور نه

میخوای ازدواج کنی ببین خودت در چه سطحی آیا اصلا ازدواج  و مسیولیت پذیری بلدی قوی هستی از نظر درون 

ازدواج یعنی گذشت یعنی یاد بگیری به خاطر همسرت و همسر به خاطر زنش از خودش خواستش گذشت کنه.

شما یاد بگیر ملاک انتخاب صحیح همسر مناسب رو  یعنی خودتو اول بشناس ببین چطوری هستی بعد بسته به خودت همسرت رو از بین گذینه های خواستگاری انتخاب کن 

هیچ آدمی صد در صد بی عیب نیست و هیچ دو نفری صد در صد مثل هم نیستند

ازدواج یعنی هنر  در کنار هم زندگی کردن با وجود اختلافات دوتا دنیای متفاوت دختر پسر از نظر روحی جسمی احساسی سلیقه عقایدو...

آدمی رو انتخاب کن که به عقاید سلایق خصوصیات احساس و روحیات خودت نزدیک باشه

مهمتر از ظاهر باطن و درون و اخلاقیات رو ببین مالی و ظاهر در درجات بعدی مد نظر قرار بده

نمیگم پول مهم نیس قیافه مهم نیستااا نه مهمه ولی اولویت نیست.

پول در حدی که محتاج کسی نباشین اوکیه  جنم و تلاش با اراده بودن مهمتره که با کمک هم اون کم رو زیاد کنین

قیافه هم مهم اینه به دل و چشم هم بشینین.

دختر مثل ماه خوشگل  ولی بی ادب بی شعور به درد زندگی ازدواج نمیخوره  میشه بلای جان و برعکس پسرشم همینطوره.

آدم بد دهن چشم چران بی غیرت  فحاش  پرخواشگر عصبانی بی منطق انتخاب نکن

مراقب باش بعضا دل آدم کاری می‌کنه که مغزشو به چالش سختی می‌کشه 

تو درست انتخاب کن خودتم یاد بگیر برو ۲۰ سالگی ازدواج کن خوشبختی آن شا الله

زندگی بالا پایین داره سختی اسونیش داره یه شب ممکن۷ برین رستوران مجلل شام بخوریم یه شب پول به املت ممکنه نداشته باشین اینارو در نظر بگیر که پشت هم باید باشین و برای تحمل این چیزا باید آدم درستی رو انتخاب کنی.با آدم وعده وعید  تو خالی ازدواج نکن.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم