2777
2789
عنوان

واقعا کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 70 پست
دیپلمم نداره الان دوره زمونه که تو باید دیپلم داشته باشه مثلا ممکنه شوهره نزاره درس بخونی وسط دانشگا ...

دیگه انتخاب خودش بود .راستش من خودم همیشه دنبال درس بودم باکلی خواستگار بعد سی ازدواج کردم و نمیتونم بگم کارم درست بوده چون ممکن بود واقعا به مشکل بخورم .

اره اینم هست من کلا با سن کم ازدواج کردن مخالفمنظر شخصیمهولی دوستمم تو 18 سالگی ازدواج کرده و خداروش ...

ببلعع ولی ی عدده تصورشون اینکه تحصیل مهم نیست شوهر کردن مهم تر اگه درس زیاد بخونی از شوهر کردن جا میمونی

انگار ازدواج تافطه جدا بافته ای 

بعضی سندروم سیندرلا دارن فکر میکنن  ازدواج کنی همع مشکلاتت حل میشه 

کار تحصیل مهمه برای خانمم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توسن کم معمولا از تحصیل درس جا میمونن بارداری ناخواسته یهو وسط کنکور دانشگاه که اگه برن اینجوریاس که ...

من معتقدم با خیال راحت و بدون مسولیت خانه داری و همسر و فرزندداری، درس و دانشگاه رو تموم کنی، پخته تر بشی بعد ازدواج کنی، البته دیدگاه‌ها متفاوت هس، چون بعضی ها اهل درس و دانشگاه نیستن، بعضی ها هم میتونن همزمان چند مسولیت رو باهم انجام بدن

حسرت ازدواج.... اگه اینجور حساب کنیم که نصف مادارا تحصیلات ندارنجامعه از لحاظ علمی ضعیف نمیشه؟ بعد ...

رشته غیر از پزشکی و چند تا دیگه عاقبت یکسانی دارن،یا مار نیست یا بیگاریه اونم برا زن که خیلی تو محیط کار بهش ظلم میشه،نمیدونم چند سالته اما من کل این راه و رفتم و معتقدم ازدواج خوب و مناسب بر درس و کار ارجحیت داره.

دیگه انتخاب خودش بود .راستش من خودم همیشه دنبال درس بودم باکلی خواستگار بعد سی ازدواج کردم و نمیتونم ...

اینکار بهتراز اون بود 

خداکنه کسایی که اینجوری ازدواج کردن مثل  فامیلتون کم کمتر بشه

درچه موردی مشکل بخوری

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

رشته غیر از پزشکی و چند تا دیگه عاقبت یکسانی دارن،یا مار نیست یا بیگاریه اونم برا زن که خیلی تو محیط ...

ازدواج.... 

شما دهه شستی اخه همچیزو تو ازدواج میبینی 

چرا من متنفرم ازش

من معتقدم با خیال راحت و بدون مسولیت خانه داری و همسر و فرزندداری، درس و دانشگاه رو تموم کنی، پخته ت ...

اینگونه بهتره 

ولی اونی که درس نخونه بعدها پشیمون میشه

نه همش چرت فامیل های مامانم همشون از دمع زیر ۱۸ عقد کردن اصلا هم به مشکل برنخوردن شاهانه دارن زندگی ...

لابد دیپلم ندارن 

فکر کن من ۱۹ سالمه تنها مجرد فامیلمون

طرف ۱۶سالشه بچس ۸ ماهشه فکر کن

اینگونه بهتره ولی اونی که درس نخونه بعدها پشیمون میشه

آره من درس خوندم شاغل شدم پول جمع کردم برا جهازم بعد شوهر کردم، یعنی یک گرون هم از خانوادم نگرفتم، صفر تا صد خرجم با خودم بود، حتی خرج مراسم حنابندان و خرید برا داماد 

چون سنت کمه جانم من سن تو بودم اصلا بهش فکر نمی‌کردم وقتی سی و رد کردی بیا با هم حرف بزنیم :)

همچی تو ازدواج نیست 

بخداا نیستت

تو جایی زندگی میکنم که بعد بیست اصلا خاستگاری نمیاد یاهم بیاد  درب داغون 

بهترین موردها تو ۱۴/۱۵ میاد ولی من نزدیک بیستم قصدک ازدواج نیست 

پس کلا قرار نیست ازدواج کنمم

آره من درس خوندم شاغل شدم پول جمع کردم برا جهازم بعد شوهر کردم، یعنی یک گرون هم از خانوادم نگرفتم، ص ...

آفرین دختر مستقل

کسی که درس نخونه زندگی خوبی ندارهحالا درسته من رشته درست حسابی قبول نشدم ولی تحصیل خیلی مهمهخیلییییی ...

موافقم .درس خوندن واقعا مهمه 

کسی که درس نخونده باشه شوهر کرده باشه عمرشو تباه کردن .کار کردن حتی با در امد بالا جای درسو برات نمیگیره .همیشه کمبود دارن