که بخاطر سن کمش تو ازدواج به مشکل بخوره ولی طرف مقابلش ادم خوبیه بوده اینجا نصف کاربرا میگن زیر ۲۵ازدواج کنی فرداش طلاق میگیری خونه باباتی پسرهم خوب باشه بازم به مشکل میخوری
تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست
دیپلمم نداره الان دوره زمونه که تو باید دیپلم داشته باشه مثلا ممکنه شوهره نزاره درس بخونی وسط دانشگا ...
دیگه انتخاب خودش بود .راستش من خودم همیشه دنبال درس بودم باکلی خواستگار بعد سی ازدواج کردم و نمیتونم بگم کارم درست بوده چون ممکن بود واقعا به مشکل بخورم .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
توسن کم معمولا از تحصیل درس جا میمونن بارداری ناخواسته یهو وسط کنکور دانشگاه که اگه برن اینجوریاس که ...
من معتقدم با خیال راحت و بدون مسولیت خانه داری و همسر و فرزندداری، درس و دانشگاه رو تموم کنی، پخته تر بشی بعد ازدواج کنی، البته دیدگاهها متفاوت هس، چون بعضی ها اهل درس و دانشگاه نیستن، بعضی ها هم میتونن همزمان چند مسولیت رو باهم انجام بدن
حسرت ازدواج.... اگه اینجور حساب کنیم که نصف مادارا تحصیلات ندارنجامعه از لحاظ علمی ضعیف نمیشه؟ بعد ...
رشته غیر از پزشکی و چند تا دیگه عاقبت یکسانی دارن،یا مار نیست یا بیگاریه اونم برا زن که خیلی تو محیط کار بهش ظلم میشه،نمیدونم چند سالته اما من کل این راه و رفتم و معتقدم ازدواج خوب و مناسب بر درس و کار ارجحیت داره.
اینگونه بهتره ولی اونی که درس نخونه بعدها پشیمون میشه
آره من درس خوندم شاغل شدم پول جمع کردم برا جهازم بعد شوهر کردم، یعنی یک گرون هم از خانوادم نگرفتم، صفر تا صد خرجم با خودم بود، حتی خرج مراسم حنابندان و خرید برا داماد