2777
2789
عنوان

واقعا کسی بوده

490 بازدید | 70 پست

که بخاطر سن کمش تو ازدواج  به مشکل بخوره ولی طرف مقابلش ادم خوبیه بوده اینجا نصف کاربرا میگن زیر ۲۵ازدواج کنی فرداش طلاق میگیری خونه باباتی پسرهم خوب باشه بازم به مشکل میخوری 

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مثل هم نیستن ک ا

سن کمتر 25 هم دیدم خوشبخته

ولی ب طور کلی میگن 25 ب بالا آدم پخته تره واسه مسئولیت پذیری

ببین بحث سن نصف مسئله است 

مهم رشد عقلی و مسئولیت پذیری هست

یکی. و یهو میبینی ک تو 18 سالگی، قابلیت زندگی و تعهد و مسئولیت پذیری رو دارا.. 

یکی و میبینی تو 40 سالگی، نداره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

من خودم تو سن کم ازدواج کردم . بیشتر خودم و وفق دادم هر چند بیشتر مواقع دور از اون چیزی بود که می خواستم . به معنای واقعی سازش .

البته هر دوتامون سنمون کم بود . با هم‌بزرگ شدیم و سازش یاد گرفتیم. بستگی به صبر و تحملمون هم داره 

من دختر عمم شونزده سالگی ازدواج کرد الان بعد بیست و سه چهار سال انگار تازه عروس دامادن خیلی با هم خو ...

اون درس نخوند دانشگاه رفت

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

زیر۲۵ و بالای ۲۵ نداره طرف درک و گذشت و محبت نداشته باشه در هر صورت ب مشکل میخوری

توسن کم معمولا از تحصیل درس جا میمونن بارداری ناخواسته یهو وسط کنکور دانشگاه که اگه برن 

اینجوریاس که  اینده دختر تباه میشه

همه مثل هم نیستن ک اسن کمتر 25 هم دیدم خوشبختهولی ب طور کلی میگن 25 ب بالا آدم پخته تره واسه مسئولیت ...

ولی تو سن کم از تحصیل جا میمونن دختراا

اون درس نخوند دانشگاه رفت

نه دیپلمم نگرفت ولی زندگی خوبی داره ،دوست شد با شوهرش.حالا من نمیگم اینجوری اما بالای بیست کاملا برا ازدواج سن مناسبیه کی گفته بعد بیست و پنج!!! هر وقت اماده بودی و ادم خوبی اومد بله بگو چرا که نه.

نه دیپلمم نگرفت ولی زندگی خوبی داره ،دوست شد با شوهرش.حالا من نمیگم اینجوری اما بالای بیست کاملا برا ...

دیپلمم نداره 

الان دوره زمونه که تو باید دیپلم داشته باشه 

مثلا ممکنه شوهره نزاره درس بخونی 

وسط دانشگاهت  باردار بشی 

یه خورده کارت سخت میشه

اره اینم هست 

من کلا با سن کم ازدواج کردن مخالفم

نظر شخصیمه

ولی دوستمم تو 18 سالگی ازدواج کرده و خداروشکر با شوهرش باهم مغازه زدن و داره کار میکنه یعنی دختر خود ساخته ایه و کلی زحمت میکشه 

همیشه استثنا هست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

دیگه اگه میخوای یه لیسانس بگیری و بذار گوشه تاقچه خودت میدونی !! والله دهه شصتیارو همین شعار قصد ادامه تحصیل دارم به اینجا کشوند که با دکترا در حسرت ازدواج و زندگی مشترکن .

نه دیپلمم نگرفت ولی زندگی خوبی داره ،دوست شد با شوهرش.حالا من نمیگم اینجوری اما بالای بیست کاملا برا ...

کسی که درس نخونه زندگی خوبی نداره

حالا درسته من رشته درست حسابی قبول نشدم 

ولی تحصیل خیلی مهمه

خیلییییییییییییییییی

دیگه اگه میخوای یه لیسانس بگیری و بذار گوشه تاقچه خودت میدونی !! والله دهه شصتیارو همین شعار قصد ادا ...

حسرت ازدواج.... 

اگه اینجور حساب کنیم که  نصف مادارا تحصیلات ندارن

جامعه از لحاظ علمی ضعیف نمیشه؟  

بعد اینکه چندسال کار کردی بری سرکار 

باید دقت کن چه رشته بخونی که مثل دهه شصتی نشی