2777
2789
عنوان

یه سری تروماها هیچ وقت از بین نمیبره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 94 پست
یادم افتاد بابام از جبهه کمی دیوونگی داشت وقتی ترکش میخورد سرش روانی می‌شد مامانم رو در حد مرگ میزد ...

متاسفم عزیزم 💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه مزخرفاتی😃 با این حرفا خوبه بیچاره بچه هات که مادرشون هیچ شناختی از این موضوع نداره و حتی یکم مطا ...

خب شما این چرخه رو قطع کن..

میخای با یاد اوری اون صجنه ها به چی برسی؟؟

اینکه بگی من زخم خوردهم پس دخترم هم زخم بخوره.

دقیقااا حرفتون درسته.اومدن ی چیزی تو گوش نسل جدید کردن تروماهای کودکی😐که نسل الان اینقد لوس شدن.و گ ...

آثار همون تروماهای کودکی الان که 40 سالم هس هنوز در روح و روانم باقی مونده، الان اگه با محبت و عشق و احترام و مراقبت از روحیه ی بچه ام،اگه بچه ام لوس بار بیاد ترجیح میدم بچم رو لوس بار بیارم، تا با استرس جنگ و جو متشنج در داخل خونه ام، که آثارش تا سالهای سال در روانش باقی بمونه 

فک کن دق دقه ما اینه که تو بچگی پدر و مادرا باهم دعوا میکردن و ما الان داریم اسیبهاشو لمس میکنیم و نصیحت میکنیم که اینطور نباشیم که بچه ها مثل ما زخم خورده نشن ، درحالی که چند سال بعد تو نی نی سایت بچه دهه۴۰۰ میاد میگه ،،،،،، کسی هست که مامانش بهش روزی ۱۰ساعت موبایل نداده باشه بازی کنه؟،،،،،  خلاصه تو هر دوره ای مشکلات و سخت گیری هانیه خودشو داره ،پدر و مادر هم فک میکنن کارشون درسته، 

فقط باید عبور کرد عبور

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

متاسفم عزیزم 💔💔

خیلی بد گذشت 

مجبور شدم دست روش بلند کنم تا مادرم نمیره 💔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
فک کن دق دقه ما اینه که تو بچگی پدر و مادرا باهم دعوا میکردن و ما الان داریم اسیبهاشو لمس میکنیم و ن ...

هر کسی بدبختی های خودش رو داره 

ولی بعضی ادما واقعا بیشتر درد میکشن 

بدون اینکه کسی درکشون کنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چه مزخرفاتی😃 با این حرفا خوبه بیچاره بچه هات که مادرشون هیچ شناختی از این موضوع نداره و حتی یکم مطا ...

گلم احتمالا دهه 60 هستی، منم دهه 60 هستم خیلی از دهه شصتی ها این تروماهای رو دارن، من نیز، با شدت بیشترش، که هنوزم یادم میفتن اون صحنه های جنگ روانی و تو روح و روانم  تاثیر میذارن 

آثار همون تروماهای کودکی الان که 40 سالم هس هنوز در روح و روانم باقی مونده، الان اگه با محبت و عشق و ...

روان و جسم ..

بیشتر ببینید
همه مثل هم نیستن یکی کشش اون خاطراتو داره یکی تو شرایط مشابهش باشه ممکنه خودکشی کنهدلیل نمیشه چون یه ...

خود کشی؟؟

میخای بخاطر چیزی که تو هیچ  ربطی بهش نداشتی خودکشی کنی؟؟

پس آدم قوی بودن برا چیه؟؟

زندگی پر از چالش ها ومشکلالته .

همیشه همه چیز هم گل بلبل نیست.این خود ماییم که نشون میدیم چطور از پس مشکلالت برمیایم.

خودکشی کار آدم های ترسوه

صددرصد بهت حق میدم کارش رو با خودآگاهی انجام میده . امامطمئن باش این فرمان از ناخودآگاهش میاد و اون ...

قطعا..من ب پسرم گاهی مستقیم گاهی غیر مستقیم  یاد میدم مرد نباید قهر کنه آخه پدرش ماه ب ماه قهر می‌کنه ب ساده ترین مورد ک بگم می‌خندین و میگی شوهرت بیمار روان هست ولی میگه تو مریضی برو خودتو نشون بده..

ب پسرم یاد میدم مجردی تمام شده و ب زندگی جدید با زن و بچه پایبند باشه تا نشد جایی باهاش بریم آدم جایگزین ما نکنه..

یاد میدم اول از زنش سوال کنه در هر موردی و ب سرعت قضاوتش نکنه..

یاد میدم زن ناز و مرد نیاز...شوهر من برعکس آخه..

یاد میدم ب خانواده خودش بعد زن و بچه الوییت بده نه اینکه ب خاطرشون پا بزاره رو زن و زندگی...

هر چند از سن کم ب پسر بگی اینارو ی حالت تجاوز ب روح و روانش هست ولی چون پسرم دیده پدرش چطور ب خاطر بقیه پا می‌زاره رو گلوی ما لازم هست بدونه اینارو

خب شما این چرخه رو قطع کن..میخای با یاد اوری اون صجنه ها به چی برسی؟؟اینکه بگی من زخم خوردهم پس دختر ...

قطعا قطع میکنم قبل از اینکه مثل شما تولید مثل کنم 

من اینارو عمدا برای خودم یاد آوری نمیکنم یهو یه جایی میان دور گردنمو میگیرن و تا حال بد اپن موقع رو با تمام وجودم حس نکنم ولم نمیکنن

خیلی بد گذشت مجبور شدم دست روش بلند کنم تا مادرم نمیره 💔

چاره ای نبود از مظلوم در مقابل ظالم دفاع کرذی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

چاره ای نبود از مظلوم در مقابل ظالم دفاع کرذی

ظالم نبود بیمار بود دست خودش نبود 

بیشتر ببینید