2777
2789
عنوان

یه سری تروماها هیچ وقت از بین نمیبره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 94 پست
این همه آدم توی دنیا هستقرار نیست روحیات و اخلاقشون مثل هم باشهما ۵ تا بچه بودیم توی جنگ و دعوا بزرگ ...

بله بله قبول داریم روحیات هر کسی فرق داره.

ولی خود شما یا با غصه خوردن و فکر کردن چیزی درست میشه؟؟

انتخاب پدر ومادر که دست ما نبود.

ولی این که بتونیم افکارمون قوی کنیم دست خودمونه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمت عزیزم 😔😔😔😔

خدانکنه گلم 💔💔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
حالا که فک میکنم میبینم حق داری زخم خورده باشی.چون حتی حرف زدنت هم عقده ایی وارهروزت بخیر

بله زخم خوردم شاید عقده ای هم شده باشم

ولی حداقل مثل شما بهش افتخار نمیکنم به کسیم که میبینم زخم خورده نمیگم گستاخ و لوس 

حداقل برای درمانش به کاری میکنم نه عین شماها که تربیت بیخود مادرتونو به بچه هاتون منتقل میکنید بعدم تا میان دهن باز کنن میزنید تو دهنشون بهشون میگید لوس

پس طعم این جو متشنج رو خدارو شکر نچشیدی و آثارش تو روانت باقی نمونده که راحت داری حرف میزنی، برا امث ...

چندین برابرشو کشیده نمیبینی؟ این خودش از همه زخمی تره با این تفاوت که قبول نداره بیماره 

چندین برابرشو کشیده نمیبینی؟ این خودش از همه زخمی تره با این تفاوت که قبول نداره بیماره

حرف منم همینه، حرف هممون اینه که آثار جنگ و کتک‌کاری و آسیب روانی اون جو متشنج کودکی، هنوز که هنوز هس باهامون هس و این باعث میشه اون کارهای پدر مادرمون رو انجام ندیم و از روح و روان بچمون مراقبت کنیم که اون کاربر اسم این رو میذارن که بچه ها لوس و گستاخ بار بیان، من ترجیح میدم بچم لوس بار بیاد تا با انواع اسیبهای روانی 

دقیقااا حرفتون درسته.اومدن ی چیزی تو گوش نسل جدید کردن تروماهای کودکی😐که نسل الان اینقد لوس شدن.و گ ...

وقتی بیسوادی چرت نگو اینا همه علم و هزاران کتاب پشتشونه بیچاره بچه ای که تو میخوای بزرگ کنی