2777
2789
عنوان

یه سری تروماها هیچ وقت از بین نمیبره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 94 پست
مانمیتونیم هیچ آدمی رو تغییربدیم. ماحتی تغییرخودمونم برامون سخته باوجوداینکه میخوایم ودنبالش میریم ا ...

ب تک تک جملات شما فکر کردم..اره سعی کردم بی تفاوت باشم مگه چقدر عمر میکنم؟ آرامش نداشته باشم ؟خوبی داره ولی در جهت توسعه آخرتش...مهربونی ک اول برا زن و بچه زه نکنه می‌خوام برا هیچکی زه نکنه..بله ب ظاهر زندگی میکنم هر چند از ایده الم فاصله گرفتم فرسنگ‌ها..ولی قهرهای طولانی...چ ثمر چ لذت..کی کنار هم آرامش بگیریم وقتی آرامش رو از هم میگیریم..لج و لجبازی درمان. ندارع.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب تک تک جملات شما فکر کردم..اره سعی کردم بی تفاوت باشم مگه چقدر عمر میکنم؟ آرامش نداشته باشم ؟خوبی د ...

زندگی مشترکی که دچار تشنج شده دقیق مثل بچه تب داره. بچه ای که تب میکنه ، پدر یامادر هرکدوم که متوجهش بشن نمیگن ولش کن بذار اون یکی ببرتش دکتر  سریع میزنتش زیربغل میبره دکتر. بانو بنظرمن بچه تب دارو بزن زیربغل ببرش دکتر منتظرنباش همسرت پاشه وگرنه تشنج میکنه میمیره خدای نکرده. امیدوارم متوجه منظورم شده باشین. درسته نمیتونین همسرتونو تغییربدین اما شاید راهی باشه زندگی تون نجات بدین. با یه مشاور حتماحتما صحبت کنین🙏 امیدوارم موفق بشین عزیزم 

لایککک نکنن جون عزیزت