2777
2789
عنوان

یه سری تروماها هیچ وقت از بین نمیبره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 94 پست
وقتایی که همو بغل میکردن وعشق و محبت بینشون بود رو که بهت نشون نمیدادن قطعا لحظات خوب هم زیادداشتن . ...

دقیقااا حرفتون درسته.

اومدن ی چیزی تو گوش نسل جدید کردن تروماهای کودکی😐که نسل الان اینقد لوس شدن.

و گستاخ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتایی که همو بغل میکردن وعشق و محبت بینشون بود رو که بهت نشون نمیدادن قطعا لحظات خوب هم زیادداشتن . ...

کسی ک آگاهانه از روی لج و غیرت بی حد و بی جا زنشو می‌کنه جلو بچه آدم نیست..اینم تجربه های تکرار شدنی من....

دقیقااا حرفتون درسته.اومدن ی چیزی تو گوش نسل جدید کردن تروماهای کودکی😐که نسل الان اینقد لوس شدن.و گ ...

درسته ولی بنده خدا حقم داره  اتفاقت کودکی تاثیر مستقیم داره رو زندگی حال و آینده ما چوم توی ناخودآگاهمون ضبط میشه  اما باید بریم سراغش و درستش کنیم

لایککک نکنن جون عزیزت

دقیقااا حرفتون درسته.اومدن ی چیزی تو گوش نسل جدید کردن تروماهای کودکی😐که نسل الان اینقد لوس شدن.و گ ...

فکر هم میکنی و مینویسی؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم اگر قرار بود تاثیرش رو نذاره این همه روانشناس نمیگفتن جلوی بچه هاتون با خشونت رفتار نکنید

بچه ۵ ساله وقتی میبینه مادرش داره کتک میخوره فکر میکنه قرار مادرش زیر دست و پا بمیره دیگه با خودش فکر نمیکنه پس فردا پدر و مادرش اشتی میکنن تو تخت خواب خوش میگذرونن

اسیبش رو بچه میبینه رو مغز و طرزفکرش تاثیر میذاره

همچنان امیدوار

درسته ولی بنده خدا حقم داره اتفاقت کودکی تاثیر مستقیم داره رو زندگی حال و آینده ما چوم توی ناخودآگا ...

اره تاثیر دارن.

ولی به قول شما باید درست بشه.

نمیشه که مدام بشینی ی گوشه بگی ما بخاطر اینکه بچگی خوبی نداشتیم الان اینم....

اینقد آدم بود هست کودکی بدتری داشتن ولی الان زندگی سالم وموفقی دارن

چه مزخرفاتی😃 با این حرفا خوبه بیچاره بچه هات 

که مادرشون هیچ شناختی از این موضوع نداره و حتی یکم مطالعه نکرده که حداقلش زخمای خودشو بشناسه و بچه هاشو منتقل نکنه 

واقعا یاس درست میگفت ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم تو به من ، من به اون ، اون به اون

با وجود آدمایی مثل شما این چرخه قطع نمیشه

کسی ک آگاهانه از روی لج و غیرت بی حد و بی جا زنشو می‌کنه جلو بچه آدم نیست..اینم تجربه های تکرار شدنی ...

صددرصد بهت حق میدم کارش رو با خودآگاهی انجام میده . امامطمئن باش این فرمان از ناخودآگاهش میاد و اون چیزی که درگذشته دیده و یادگرفته . و تاوقتی آموزشی نباشه این چرخه قطع نمیشه . حداقل نسل بعدازاون آدم باید بفکرباشن. نسل بعدی میگن پدرم اینکارو کرد من اصلا نمیکنم اما باید بهت بگم نسل بعدی هم میکنه چون اینطوری یاد گرفته و تاآموزش نبینه و نخوادتغییرکنه همینه که هست

لایککک نکنن جون عزیزت

اره تاثیر دارن.ولی به قول شما باید درست بشه.نمیشه که مدام بشینی ی گوشه بگی ما بخاطر اینکه بچگی خوبی ...

همه مثل هم نیستن یکی کشش اون خاطراتو داره 

یکی تو شرایط مشابهش باشه ممکنه خودکشی کنه

دلیل نمیشه چون یه نفر تونسته بقیه هم بتونن