2777
2789

اموزنده نبود انیمیشن های بچگیمون اخه پت و تام و جری و سفید برفی و سیندرلا کجاش اموزنده بود😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زمان ما کلا سریال ها و کارتون ها همش نشونه روابط انسانی خوب همدلی و همکاری و مهربونی بوذ 

اگر مشکلی بود همه با هم حل ش میکردن 

متاسفانه الانی ها اکثرا خیانت و دروغ و کنار زدن رقیب به هر روشی هست 

والا چیز آموزنده‌ای نداشت چندان

من عاشق لیلو و استیچ بودم. مثلا میگفت خانواده مهمترین چیزه

یا امپراطور کوزکو فقط باهاش میخندیدم چیز آموزندهٔ زیادی نداشت

تام و جری هم که اصلا آموزنده نبود 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم لطفا درخواست ندید☺️ 

من خیلی دقت میکردم و یاد میگرفتم😂😂😂

ولی یادم نیست از کدوم چی یاد گرفتم

دلسوزی و طبیعت دوستی و...

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید

از لحاظ اموزنده و دسته جالب و تکرار نشدنی. عروس مردگان. کورالین. البته زیاد بودن این مدل کارتونا ولی این دوتا از پررنگ ترین و بهترینا هستن به نظرم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️