2777
2789
از جایی که آدم رکی هست فکر نکنم دروغ بگه ولی از جایی که پسرا زبون چربن ممکنه ولی نه تا حالا اینجوری ...

اگ فک میکنی واقعا دوستت داره ی فرصت بهش بده چون اگ واقعا دوستت داشته باشه دیگ این رفتارو انجام نمیده و رعایت میکنه حسابی . 

ولی اگ فک میکنی دیگ نمیخایش بنظرم رک بهش بگو چون اینطوری وابسته تر میشه بهت

بله منو میشناسه بله به من نسبت داد و چندبار تکرارش کرد که من چندشم شد البته منم چندروز بعد حالیش کرد ...

جدی 😐😐😐😐😐. نظرم راجبش عوض شد پس . کاش میگفتی چی گفت خیلی کنجکاو شدمم

اگ از خط قرمزت خبر داشته و این حرف رو زده و میدونسته تو ناراحت میشی و ممکنه تورو از دست بده با این کارش باید تو دوست داشتنش شک کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگ فک میکنی واقعا دوستت داره ی فرصت بهش بده چون اگ واقعا دوستت داشته باشه دیگ این رفتارو انجام نمیده ...

یه فرصت بهش میدم 

بله گفت تکرار نمیکنه اون کارو 

اما امیدوارم ختم بخیر بشه 

چون آدم پیش بینی نشده ای هست

یه فرصت بهش میدم بله گفت تکرار نمیکنه اون کارو اما امیدوارم ختم بخیر بشه چون آدم پیش بینی نشده ای هس ...

خب تو دیگه فرصت رو دادی مطمئن باش اگ دوستت داشته باشه برای از دست ندادنت دیگه این کارو تکرار نمیکنه .   

جدی 😐😐😐😐😐. نظرم راجبش عوض شد پس . کاش میگفتی چی گفت خیلی کنجکاو شدمماگ از خط قرمزت خبر داشته و ...

بله 

بعدش انکار میکرد که نه من اون حرفو نزدم 

چندچیز گفت من روم نمیشه بگم

یکیش این بود که به شوخی گفت 

البته معذرت می‌خوام که دارم میگم

دو*جنسه ای

منم بهش گفتم یادم نمیاد اجازه داده باشم بامن اینجوری حرف بزنی من با کسی که ادب و احترام حالیش نباشه اوکی نیستم

و اینکه کدوم آدم باغیرتی چنین چیزی به ناموسش میگه 

خب تو دیگه فرصت رو دادی مطمئن باش اگ دوستت داشته باشه برای از دست ندادنت دیگه این کارو تکرار نمیکنه ...

حسی بهش ندارم 

خودش هم می‌فهمه از اون روز چقد سرد و کوتاه باهاش حرف زدم 

جز این قسمت که از سر شب اومد عذر خواهی کرد

بله بعدش انکار میکرد که نه من اون حرفو نزدم چندچیز گفت من روم نمیشه بگمیکیش این بود که به شوخی گفت ا ...

حتی شوخیشم درست نیست. 

بگو من چیکار کردم ک این رو میگی واقعااا

خوب بهش گفتید

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

حتی شوخیشم درست نیست. بگو من چیکار کردم ک این رو میگی واقعاااخوب بهش گفتید

تماما حاشا می‌کنه میگه من نگفتم و خلاص

عکس پیامش و که پاک کرده اسکرین گرفتم میگع نه نگفتم💔🙄🤦🏻‍♀️

بله بعدش انکار میکرد که نه من اون حرفو نزدم چندچیز گفت من روم نمیشه بگمیکیش این بود که به شوخی گفت ا ...

وای عزیزم مشخصه ک خیلی با اصالت و با شخصیتی. 

خوشحالم ک واکنش نشون دادی ب این حرفش.

خیلی از دخترها نسبت ب بی  احترامی  پارتنرشون بی تفاوتن. 

اما تو دختر عاقلی هستی دمت گرررم. 

خرفش واقعا زشت بود من بودم خدایی ازش زده میشدم و نمیتونستم مث قبل دوسش داشته باشم و از درصد دوست داشتنم بهش کم می‌شد جایگاه قبلی‌ ش رو پیشم از دست می‌داد. 

حسی بهش ندارم خودش هم می‌فهمه از اون روز چقد سرد و کوتاه باهاش حرف زدم جز این قسمت که از سر شب اومد ...

ببین محتاط باش رفتارش رو وزیر نظر بگیر این چن روز . حواست باشه بهش فقط کافیه باز تکرار کنه دکمشوبزن

خیلی معذرت می‌خوام چند چیز گفت یکیش این بود به شوخی گفت دو*جنسه ایشما بودی چی جوابشو میدادی

😐😐😐😐

اوووو میشستم میزاشتم سر بند.

ببین قبلا ها ک ساده بودم شاید از ترس هیچی نمیگفتم

ولی الان یاد گرفتم اگ خط قرمزم رو رد کردن کاری کنم ک دیگ جرئت نکنه دفعه دیگه حتی ب ذهنشم خطور کنه این چیزا

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست